• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ήταν αδιανόητο πριν μερικούς μήνες!
Το Assen ακυρώθηκε μετά από ένα σερί 75 χρόνων!
Νέα 30/04/2020 - 13:32

Μετά τα νέα της ακύρωσης του GP στο Assen, οι άνθρωποι της πίστας έβγαλαν ανακοίνωση, αναφερόμενοι στο «αδιανόητο» γεγονός της ακύρωσης.

 

Φέτος θα είχαμε την 90η επέτειο του GP στο Assen, με τους Αγώνες μοτοσυκλέτας να γίνονται ανελλιπώς (με εξαίρεση τα χρόνια του Β’ ΠΠ) από το 1925!

 

Με τη φετινή ακύρωση, το Assen θα χάσει και το ρεκόρ ως η μοναδική πίστα στο Ημερολόγιο Αγώνων που φιλοξενεί GP από το 1949 και μετά.

 

Τα κυριότερα σημεία της ανακοίνωσης είναι:

 

«Δυστυχώς εξαιτίας των πρόσφατων εξελίξεων, έπρεπε να ακυρώσουμε τον Αγώνα και είμαστε πολυ απογοητευμένοι γι’ αυτό».

 

«Η υγεία όλων όμως είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Κοιτάμε στο μέλλον κι ελπίζουμε το GP του 2021 να είναι ξεχωριστό όπως ποτέ άλλοτε!»

 

«Το να μην έχουμε GP φέτος είναι ένα λυπηρό διάλειμμα στην όμορφη και ένδοξη ιστορία μας. Είναι κάτι που πριν από μερικούς μήνες θα το λέγαμε αδιανόητο».

 

«Άλλωστε το ΤΤ είναι η μόνη πίστα ανελλιπώς στο Ημερολόγιο και πέρυσι, με 105.000 κόσμο την Κυριακή, είχαμε το ρεκόρ προσέλευσης παγκοσμίως».

 

«Πάντως ένα πράγμα είναι βέβαιο: η ιστορία πάντα θα γράφεται στο Assen! Θα επιστρέψουμε και θα γράψουμε και πάλι ιστορία το 2021. Και θα το κάνουμε μαζί σας!»

Επόμενο άρθρο »

Ezpeleta: Τέλη Ιουλίου με Νοέμβριο!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Γέρασα πια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα