• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Γαλικό GP (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
CAPIROSSI: "Οι πραγματικοί άντρες τρέχουν σε δημόσιο δρόμο"
"Τα ΜοtoGP είναι για γυναίκες!", λέει ο Ιταλός
Νέα 20/01/2010 - 08:30

Ο θρύλος των MotoGP, Loris Capirossi πηγαίνει στο Isle of Man TT, όπου θα περάσει από τη διάσημη ορεινή διαδρομή, αποκλειστικά με αυτοκίνητο. Ο αναβάτης της Suzuki, υποστήριξε ότι οι αγώνες μοτοσυκλέτας σε δημόσιο δρόμο είναι ένα sport για πραγματικούς άντρες και ότι, συγκριτικά, τα MotoGP, στα οποία και ο ίδιος αγωνίζεται είναι "για γυναίκες".

 

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ελπίζει ότι θα μπορέσει να παραβρεθεί στο φετινό ΤΤ, που ξεκινάει στις 29 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 11 Ιουνίου, με σκοπό να υποστηρίξει τα 50 χρόνια της Suzuki στους αγώνες. Μιλώντας από την εκδήλωση Adelaide Racer Awards, στο Belfast, ο Capirossi παραδέχτηκε το θαυμασμό που έχει για τους αγωνιζόμενους σε δημόσιους δρόμους, και παραδέχτηκε ότι συγκριτικά είναι και ό ίδιος "γυναίκα".

Χαρακτηριστική "πτήση" από το Isle of Man ΤΤ
Χαρακτηριστική "πτήση" από το Isle of Man ΤΤ

 

"Σε σύγκριση με τους αγωνιζόμενους στο Isle of Man, πράγματι είμαι γυναίκα, ενώ αυτοί είναι άντρες! Σε καμία περίπτωση δε θα δοκίμαζα ποτέ να αγωνιστώ σε δημόσιο δρόμο. Ελπίζω να μπορέσω να παραβρεθώ στο φετινό Isle of Man, όπου η Suzuki θα γιορτάσει τα 50 χρόνια στους αγώνες. Όμως, στο νησί θα κυκλοφορώ με αυτοκίνητο και όχι με μοτοσυκλέτα", τόνισε ο Ιταλός.

 

 

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ο Capirossi ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, ενώ παραβρέθηκαν και άλλοι αστέρες των αγώνων μοτοσυκλέτας , όπως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Supersport για το 2009, Call Crutchlow, ο rookie του Πρωταθλήματος British Superbike, Ian Lowry, ο Jonathan Rea, ο περσινός νικητής του Isle of Man TT, Steve Plater, o Ryan Farquhar και ο δεύτερος του Πρωταθλήματος WSS για το 2009, Eugene Laverty, που πήρε τον Τίτλο του καλύτερου Ιρλανδού αναβάτη για τη συγκεκριμένη χρονιά.

Επόμενο άρθρο »

STONER: "Ο νέος κανονισμός κινητήρων θα βοηθήσει τον ανταγωνισμό!"

« Προηγούμενο άρθρο

Ο ROSSI υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου Ιταλού όλων των εποχών!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
Ο FABIO QUARTARARO ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕ ΜΑΝ
  • ΝΑΙ, Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΙΣΩΣ, ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΟΧΙ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ