• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Οι προσδοκίες και οι εκτιμήσεις του TARDOZZI
«Βλέπω από τα μέσα της σεζόν και έπειτα να παλεύουμε για μια θέση στο βάθρο σε κάποιους αγώνες και ίσως κάπόιες φορές να διεκδικούμε κάτι παραπάνω»
Νέα 19/01/2010 - 09:46

Λίγα 24ωρα πριν την διεξαγωγή των πρώτων δοκιμών εξέλιξης του 2010 ο νέος επικεφαλής της εργοστασιακής ομάδας που κατεβάζει η BMW στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike αναφέρθηκε στους στόχους του βαυαρικού team στην 2η σεζόν πλήρους εμπλοκής του στο θεσμό, ενώ έκανε τις εκτιμήσεις του για το Πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις 26/2 από την πίστα του Phillip Island.

«Είμαι σίγουρος ότι όλοι περιμένουν κάτι από εμάς. Αυτό όμως είναι δύσκολο. Τρέχουμε πίσω από όλους και όλοι πάνε μπροστά και ίσως τα δικά μας βήματα προόδου δεν αρκούν για να κλείσουμε τη διαφορά», είπε ο Ιταλός με την πολυετή και άκρως πετυχημένη θητεία στην Ducati.

«Όλοι μας δουλεύουμε πολύ σκληρά και για μένα το σημείο μηδέν θα είναι μετά τις δοκιμές του Portimao. Mετά θα δούμε πόση είναι διαφορά ανάμεσα σε εμάς και στις κορυφαίες ομάδες. Εκείνο θα είναι το πραγματικό σημείο εκκίνησης για μας. Γνωρίζω καλά ότι οι αναβάτες μας έχουν το ταλέντο να τα καταφέρουν. Αισθάνομαι ότι ένα τεράστιο μέρος της δουλειάς μου είναι να στηρίξω τους Troy και Ruben και να τους δώσω τα κίνητρα για να διακριθούν. Aυτό είναι το μεγάλο στοίχημα που έβαλα με τον εαυτό μου. Θέλω να τους δω ξανά στο βάθρο», πρόσθεσε ο Tardozzi που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί τόσο με τον Troy Bayliss όσο και με τον Ruben Xaus.

Προσεκτικός και μετρημένος στις δηλώσεις του ο 51χρονος οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας του για το 2010: «Βλέπω από τα μέσα της σεζόν και έπειτα να παλεύουμε για μια θέση στο βάθρο σε κάποιους αγώνες και ίσως κάπόιες φορές να διεκδικούμε κάτι παραπάνω».

Αναφερόμενος τέλος στο Πρωτάθλημα του 2010 έκανε τις εκτιμήσεις του: «Περιμένω μεγάλη μάχη ανάμεσα στους Ιταλούς -δηλαδή ανάμεσα στον Βiaggi με την Aprilia και τους δύο εργοστασιακούς αναβάτες της Ducati- και τους Johnny Rea - Cal Crutchlow να ακολουθούν πίσω τους. Πιστεύω πολύ στον Cal και είμαι πολύ αισιόδοξος γι' αυτόν. Ερωτηματικό αποτελεί για μένα ο James Toseland. Γνωρίζω πολύ καλά τον James και θα πρέπει να βρει κάτι που έχει χάσει τα τελευταία 2 χρόνια. Είναι καλός αναβάτης. Όταν το αποδείξει αυτό τότε θα βρει και πάλι τη χαμένη του αυτοπεποίθηση και σίγουρα θα παλεύει για βάθρα».

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Οι ομάδες ετοιμάζονται για τις πρώτες δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Ο ROSSI υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου Ιταλού όλων των εποχών!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα