• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ago: Ο Marquez είναι εγωιστής σαν και μένα!
Πάντα θέλει να κερδίζει!
Νέα 14/04/2020 - 12:00

Στο προφίλ της MV Agusta στο Instagram, αρκετοί είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις στο Θρύλο Giacomo Agostini.

 

«Οι αναβάτες που μου θυμίζουν περισσότερο εμένα είναι ο Jorge Lorenzo και ο Marc Marquez. Είναι σαν και μένα, αλλά για διαφορετικούς λόγους».

 

«Ο Jorge ήταν ακριβής και ομαλός όταν οδηγούσε. Βλέπω λίγο από εμένα όμως στον Marquez, λόγω της θέλησής του να κερδίζει και του εγωισμού του».

 

Όπως όλοι, αυτό το διάστημα ο Agostini μένει στο σπίτι του στο Bergamo, όπου πριν από μερικούς μήνες εγκαινίασε το δικό του, οικιακό μουσείο!

 

Σ’ αυτό έχει και προσωπικά του ημερολόγια, γεμάτα με «…τεχνικές σημειώσεις. Τέτοια δεν βρίσκεις πια, μιας και έχουν τηλεμετρίες, δεδομένα και υπολογιστές».

 

«Εγώ σχεδίαζα την πίστα και πρόσθετα ταχύτητες, στροφές ανά λεπτό του κινητήρα και όλα τα κόλπα. Τα προστάτευα τα σημειωματάριά μου και ποτέ δεν τα μοιραζόμουν».

 

Μάλιστα ο Ago μοιράστηκε και το πώς συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Κόμη Agusta, για να συμφωνήσουν να οδηγήσει τις μοτοσυκλέτες του με τις οποίες έγραψε ιστορία.

 

«Τότε θυμάμαι ήμουν ήδη Πρωταθλητής Ιταλίας με Morini 250cc και ο Κόμης ήθελε Ιταλό οδηγό. Ήμουν έτοιμος».

 

«Έτσι πήγα εκεί στις 16:30 και με δέχτηκε λίγο αργά… μετά τις 22:00. Όταν μπήκα στο γραφείο του ήταν καθισμένος και αμέσως με ρώτησε ποιος είμαι και τι θέλω».

 

«Του απάντησα ότι ήθελα ν’ αγωνιστώ με τις μοτοσυκλέτες του και με ρώτησε αν ήμουν ικανός. Τότε του είπα να με δοκιμάσει. Την επόμενη ημέρα ήμασταν στην Monza».

 

«Εκεί με περίμενε το φορτηγό της MV και οχτώ μηχανικοί. Δεν το πίστευα, αλλά όταν είδα την πίστα παρατήρησα πινέζες στην ευθεία».

 

«Με δοκίμασε και όταν επιστρέψαμε από την πίστα πήγαμε στο γραφείο του και με έβαλε να υπογράψω συμβόλαιο! Κι έτσι ξεκίνησε αυτή η ιστορία».

Επόμενο άρθρο »

Ινδονησία: Επέκταση συμβολαίου από τώρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Πολύ δύσκολο να οδηγήσεις στο όριο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα