• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Πολύ δύσκολο να οδηγήσεις στο όριο
Μετά από ένα τόσο μεγάλο διάλειμμα
Νέα 14/04/2020 - 10:36

Την ώρα που ακόμα δεν γνωρίζουμε με σαφήνεια το πότε και το που, ενδεχομένως, να ξεκινήσει η σεζόν, έχουμε κάποιους που σκέφτονται ήδη το… μετά!

 

Και συγκεκριμένα τον Andrea Dovizioso, ο οποίος σκέφτεται πόσο δύσκολο θα είναι να ανταπεξέλθει κανείς στις προκλήσεις μιας πρωτότυπης MotoGP μοτοσυκλέτας, μετά από τόσο καιρό απραξίας.

 

«Είναι πολύ απλό… δεν έχουμε συνηθίσει σε ένα τόσο μεγάλο διάλειμμα! Από φυσικής άποψης θα είναι δύσκολο για όλους», σχολίασε ο Dovi.

 

«Δεν γίνεται να είσαι έτοιμος για να οδηγήσεις μια MotoGP μοτοσυκλέτα αμέσως κι επομένως αυτός που θα καταφέρει να διαχειριστεί καλύτερα το πρόβλημα αυτό, θα κάνει τη διαφορά».

 

«Ακόμα και πνευματικά δεν θα είναι εύκολο. Όλα εξαρτώνται από το πότε θα επιστρέψουμε στις πίστες, κάτι που κανείς δεν μπορεί να πει πότε θα γίνει».

 

Τέλος μίλησε και για το θέμα των συμβολαίων των αναβατών, μιας και αυτοί πληρώνονται εν μέρει και βάσει των Αγώνων στους οποίους θα συμμετάσχουν.

 

«Ναι έτσι είναι. Θα εξαρτηθεί από το πότε θα ξεκινήσουμε και πόσους Αγώνες θα κάνουμε. Με έναν αποδεκτό αριθμό, π.χ. δέκα, δεν θα αλλάξουν πολλά».

 

«Τα συμβόλαια τα δικά μας είναι διαφορετικά από τα αντίστοιχα του ποδοσφαίρου. Θα δούμε και το πώς θα διαχειριστεί η Dorna την κατάσταση».

Επόμενο άρθρο »

Ago: Ο Marquez είναι εγωιστής σαν και μένα!

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Είχα καλή πρόσφυση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα