• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HAYDEN: "Ο Stoner έχει ιδιαίτερο ταλέντο"
Ο Αμερικάνος υμνεί τις ικανότητες του team mate του
Νέα 19/01/2010 - 09:03

Ο Nicky Hayden έχει αναφερθεί επανηλειμμένα στο ταλέντο του team mate του στην ομάδα Marlboro Ducati, Casey Stoner. Είναι γεγονός, ότι από την έλευση του Αυστραλού, το 2007, η Ducati έχει μεταμορφωθεί σε κυρίαρχη δύναμη στο χώρο, κατακτώντας μάλιστα και τον Παγκόσμιο Τίτλο.

 

Παρότι όμως ο Stoner έχει κατακτήσει 20 νίκες με την Ιταλική ομάδα, από το ξεκίνημα του 2007, εντύπωση προκαλεί η αδυναμία οποιουδήποτε άλλου αναβάτη να προσαρμοστεί πάνω στην Desmosedici.

 

Ο ίδιος ο Hayden ταλαιπωρήθηκε πολύ στο πρώτο μισό της περσινής χρονιάς και μόνο στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος κατάφερε να παρουσιάσει σποραδικά πειστικά αποτελέσματα. Πάντως, ο αναβάτης από το Kentucky δε συμφωνεί ότι η Desmosedici βολεύει περισσότερο τον Stoner.

 

"Έχουν ταιριάξει απόλυτα, ο Casey με τη μοτοσυκλέτα. Όμως δε νομίζω ότι είναι μόνο θέμα άνεσης με την Desmosedici. Ο Casey έχει ιδιαίτερο ταλέντο, που δεν πιστεύω ότι περιορίζεται στο γεγονός πως η μοτοσυκλέτα ταιριάζει στο οδηγικό του στυλ. Σίγουρα είναι καλός συνδυασμός, αλλά πιστεύω ότι ο Casey θα ήταν εξίσου γρήγορος με οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα", δήλωσε ο Πρωταθλητής του 2006.

 

"Δεν αρνούμαι το γεγονός ότι η μοτοσυκλέτα είναι δύσκολη. Έχει κάποια χαρακτηριστικά που την κάνουν δύστροπη όταν προσπαθείς να κινηθείς στο όριο. Kατά καιρούς έχει αποδειχτεί πόσο δυνατή και ικανή είναι η μοτοσυκλέτα και από άλλους αναβάτες. Ο Casey όμως, είναι αυτός που το αποδεικνύει σε κάθε αγώνα και αυτό είναι το στοιχείο που τον ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους", ολοκλήρωσε ο Hayden.

Desmosedici
Desmosedici

Επόμενο άρθρο »

MCCOY: Αποχωρεί από την ομάδα της Triumph

« Προηγούμενο άρθρο

STONER: Πανέτοιμος να ριχτεί στη μάχη του Τίτλου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα