• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTO2: Ανακοίνωσε ELIAS & IVANOV o GRESINI
Ανακοινώθηκε η σύνθεση της ομάδας που θα κατεβάσει ο Fausto Gresini στη Moto2...
Νέα 18/01/2010 - 10:47

O έμπειρος Toni Elias , με 5ετή θητεία στην κορυφαία κατηγορία των GP, συναντά τον νεοφερμένο και ενθουσιώδη Vladimir Ivanov. Οι δυο τους θα στελεχώσουν την ομάδα του Fausto Gresini που θα πάρει μέρος φέτος στην νεοσύστατη κατηγορία Moto2. Κι αν για τον πρώτο γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τo Team, η πρόσληψη του Ρώσου σίγουρα αποτελεί έκπληξη.

Όπλο των δύο αναβατών θα είναι η Moriwaki MD 600 και στόχος τους να είναι ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα και να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στην κορυφή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με το Team Gresini, γιατί είναι σαν οικογένεια για μένα. Μαζί με την Moriwaki ξεκινάμε μια νέα περιπέτεια στη Moto2. Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το σχέδιο και θα δουλέψουμε με αποφασιστικότητα να κατακτήσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα», δήλωσε ο 26χρονος Ισπανός ο οποίος αγωνίστηκε για τρεις σεζόν (2006, 2007 & 2009) με την ομάδα του Gresini στα MotoGP έχοντας μια νίκη (Πορτογαλία 2006) και 3 παρουσίες στο βάθρο.

Σε ό,τι αφορά τον Ivanov, ο Ρώσος από την Αγία Πετρούπολη, έχει σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο κατακτώντας τίτλους στην κατηγορία Supersport της Ρωσίας (2003 και 2004) και έχοντας πολύ καλή παρουσία στο ιταλικό και στο γερμανικό Πρωτάθλημα Supersport.

«Έχω πολλές εμπειρίες από μοτοσυκλέτες Supersport και μάλιστα πέρσι οδήγησα μία στο ιταλικό Πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος λοιπόν ότι μπορώ να κινηθώ γρήγορα και στη Moto2. Είμαι ενθουσιασμένος που θα οδηγήσω δίπλα σε έναν τόσο έμπειρο αναβάτη όπως ο Toni Elias και περιμένω πως και πως την ώρα που θα μπω στην πίστα. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να παλέψω για κάποια καλά αποτελέσματα», δήλωσε ο 25χρονος αναβάτης.

Από την πλευρά του ο Fausto Gresini είπε: «Ο Toni είναι ο πρώτος μας αναβάτης και αυτό αποτελεί μια σημαντική πηγή έμπνευσης για όλους μέσα στην ομάδα. Με την εμπειρία του και τον επαγγελματισμό του χωρίς αμφιβολία θα βοηθήσει τον Vladimir. O Εlias είναι ένας αναβάτης που γνωρίζουμε καλά και μαζί του έχουμε ζήσει υπέροχες στιγμές. Είναι αποφασισμένος, δουλεύει σκληρά, επαγγελματίας και είναι προετοιμασμένος για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Διαθέτει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία για να είναι ανταγωνιστικός σε κάθε αγώνα και δε βλέπω το λόγο γιατί να μην έχει ως στόχο το Πρωτάθλημα».

Αναφερόμενος τέλος στον Ivanov σχολίασε: «Για τον Vladimir Ivanov αυτή είναι μια εντελώς νέα πρόκληση και ήδη είναι ενθουσιασμένος με την ομάδα. Είμαι σίγουρος πως είναι στη σωστή θέση για να φέρει καλά αποτελέσματα. Έχει εμπειρία από τα Supersport και αυτό θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί καλύτερα στη Moto2».

Επόμενο άρθρο »

WSBK: CHECA έτοιμος για όλα!

« Προηγούμενο άρθρο

DAKAR 2010: Νικητής ο Despres!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα