• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Η Ducati δεν είναι η πιο γρήγορη
Όπως ήταν το 2019…
Νέα 10/02/2020 - 15:47

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα για τον Danilo Petrucci, ο οποίος – σε αντίθεση με πέρυσι – φέτος φεύγει από την Sepang «…όχι εντελώς ικανοποιημένος».

 

«Πάντως είμαι χαρούμενος», έσπευσε να προσθέσει και συνέχισε λέγοντας:

 

«Δυστυχώς δεν μας βγήκαν όλα όσα δοκιμάσαμε. Βρήκαμε κάποια πράγματα στον ένα γύρο, όμως το θέμα είναι ότι αρκετοί είναι ταχύτεροι από εμάς σε ρυθμό Αγώνα».

 

«Κι αυτό δεν είναι καλό…»

 

Τα ελαστικά της Michelin, ειδικά το νέο πίσω διαφορετικής κατασκευής, έκαναν τη διαφορά.

 

«Προσπάθησα με το μαλακό να κάνω το καλύτερο δυνατό και να κατεβάσω τους χρόνους μου, αλλά θέλουμε ακόμα δουλειά μ’ αυτό».

 

Ο Danilo, που έκλεισε το τεστ στην 6η θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, δούλεψε παρέα με τον ομόσταυλό του στην προσομοίωση.

 

«Δουλέψαμε μαζί με τον Dovi και κατανοήσαμε πολλά… σίγουρα είναι χρήσιμο όταν μοιράζεσαι πληροφορίες! Στο τέλος της ημέρας συμφωνήσαμε και στις παρατηρήσεις μας».

 

Κι όμως το πρόσωπό μου μόνο ικανοποίηση δεν «πρόδιδε».

 

«Δεν τα πήγαμε κι άσχημα στον ένα γύρο. Όμως είναι γεγονός ότι, σε σχέση με πριν από ένα χρόνο, δεν είμαστε οι πιο γρήγοροι στην πίστα. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι άλλοι, πιο γρήγοροι από εμάς».

 

«Και οι διαφορές ήταν πάρα πολύ μικρές. Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα και μιλάμε για την MotoGP, την πιο δύσκολη κατηγορία».

 

Ανησυχεί για τη συνέχεια;

 

«Όχι πολύ… ίσως στην αρχή του τεστ που δυσκολευόμουν με τα ελαστικά. Στο Qatar θα έχουμε άλλες συνθήκες και θα είμαστε πιο κοντά στους πρώτους».

 

«Το θέμα είναι ότι πέρυσι είχαμε 4 Ducati στις πρώτες θέσεις εδώ. Τώρα όμως είναι πολλοί άλλοι, όπως ο Fabio, ο Maverick, ο Marc, τα αδέρφια Espargaro».

Επόμενο άρθρο »

Sepang test: οι τελικές την 3η ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Pol Espargaro: Στα επίπεδα της Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα