• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H παρουσίαση της Petronas Yamaha SRT
Στην πίστα Sepang International Circuit
Νέα 06/02/2020 - 14:12

Μια ημέρα πριν το ξεκίνημα του επίσημου “Sepang Test” του 2020, η ομάδα που έχει έδρα την Μαλαισία και χορηγό τη μεγάλη εταιρία πετρελαίου της χώρας, παρουσίασε τα νέα χρώματα των Fabio Quartararo και Franco Morbidelli.

Ο Team Principle Razlan Razli ευχαρίστησε την Petronas που βοήθησε την ομάδα να έχει παρουσία και στις τρεις κατηγορίες του MotoGP. 

Μετά οι οδηγοί παρουσίασαν τις δύο YZR-M1. Τα χρώματα είναι παρόμοια με αυτά του 2019 και μάλιστα ενώ ο Quartararo είχε μια προδιαγραφών 2020 Yamaha – από την πιο μακρόστενη εισαγωγή αέρα – ο Morbidelli είχε μια μοτοσυκλέτα του 2019 για την περίσταση.

Ο Fabio Quartararo είπε: “Υπέγραψα με την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha για το 2021-2022, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι φέτος το χειμώνα προπονήθηκα πραγματικά πολύ για να πάρω το καλύτερο από τη φετινή σεζόν. Είμαι πολύ καλά και δεν βλέπω την ώρα για να οδηγήσω αύριο. Το 2020 πρέπει να δω τη δυναμική της μοτοσυκλέτας αλλά και των άλλων μοτοσυκλετών και έτσι ο στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο δυνατό που μπορώ.” 

Ο Franco Morbidelli από τη μεριά του είπε: “Αγωνίστηκα εδώ στις 8 Ώρες της Σεπάνγκ και αισθάνομαι σαν να μην σταμάτησα. Ακόμη και το γκαράζ που χρησιμοποιούμε είναι το ίδιο. Μόνο η μοτοσυκλέτα είναι διαφορετική και δίνει πολλές υποσχέσεις. Είναι σημαντικό να πάρουμε την αίσθηση και να είμαστε γρήγοροι από την αρχή. Το επίπεδό μου πέρυσι ήταν καλό, αλλά φέτος πρέπει να βελτιωθώ κι άλλο. Το χειμώνα δούλεψα καλά και θα δούμε αν μπορώ να παλεύω για το βάθρο σε περισσότερους Αγώνες”.

Προφανώς από αύριο στις δοκιμές θα έχει και ο Ιταλο-Βραζιλιάνος και μια Μ1 του 2020 στη διάθεσή του.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν θα του χαριστώ!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi-Vinales και η Μ1 του 2020!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα