• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi-Vinales και η Μ1 του 2020!
Έγινε και η παρουσίαση της Monster Yamaha
Νέα 06/02/2020 - 14:03

Ημέρα των παρουσιάσεων η σημερινή, μιας και νωρίτερα είχαμε αυτή της Suzuki και τώρα ακολούθησαν η Petronas αλλά και η εργοστασιακή Yamaha.

 

Έτσι, οι Valentino Rossi και Maverick Vinales παρουσίασαν πριν από λίγο τα νέα χρώματα της Μ1 για τη φετινή σεζόν.

 

Και στην περίπτωση της Yamaha δεν έχουμε σχεδόν καμμία αλλαγή σε σχέση με την περσινή εμφάνιση.

 

Στο εργοστάσιο είχε πέσει «πολλή δουλειά» το προηγούμενο διάστημα, έχοντας ανακοινώσει ήδη από τώρα το δίδυμο των ετών 2021-2022.

 

Η «μάχη» των μεταγραφών για τους μπλε τελείωσε νωρίς, ωστόσο αύριο ξεκινά μια νέα «μάχη», καθώς οι Vinales-Rossi θα είναι στην πίστα της Sepang για το 1ο επίσημο τεστ της χρονιάς.

 

Τόσο ο Ιταλός, όσο και ο Ισπανός, ελπίζουν ότι η δουλειά που έγινε όλο το χειμώνα θα φέρει αποτελέσματα και στις πίστες, ενώ αρωγό τους θα έχουν κι ένα ακόμα μεγάλο όνομα.

 

Φυσικά αναφερόμαστε στον Jorge Lorenzo, ο οποίος επέστρεψε στην Yamaha από φέτος ως δοκιμαστής και θα οδηγήσει την Μ1 στις 09 Φεβρουαρίου.

 

Στα των μεταγραφών, ο Vinales έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του για άλλα δυο χρόνια με το εργοστάσιο, ενώ στο πλάι του θα έχει τον Fabio Quartararo από τη νέα χρονιά.

 

Έτσι το μόνο «ερωτηματικό» που απομένει είναι η απόφαση του Valentino Rossi για το αν θα συνεχίσει ή όχι την καριέρα του.

 

Μια απόφαση που εν πολλοίς θα κριθεί από τα αποτελέσματα μέσα στην πίστα, με την Petronas Racing να περιμένει το «ναι» του Ιταλού σούπερ-σταρ.

Επόμενο άρθρο »

H παρουσίαση της Petronas Yamaha SRT

« Προηγούμενο άρθρο

Φήμες: Θα κάνει έκτακτη συμμετοχή ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα