• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Κάταγμα στον αστράγαλο ο SOFUOGLU!
6 εβδομάδες εκτός δράσης θα μείνει ο Τούρκος αναβάτης της Honda Ten Kate...
Νέα 07/01/2010 - 16:29

Ξυνή βγήκε στον Kenan Sofuoglu η προπόνηση με μοτοσυκλέτα motocross που έκανε στην πατρίδα του.

Ο 25χρονος Τούρκος αναβάτης υπέστη κάταγμα στον αριστερό του αστράγαλο και θα πρέπει να μείνει τουλάχιστον έξι εβδομάδες εκτός δραστηριοτήτων μέχρι να αναρρώσει.

«Κατά τη διάρκεια του χειμώνα κάνω motocross 3 με 4 φορές την εβδομάδα προκειμένου να διατηρήσω τη φόρμα μου. Την Κυριακή όμως γύρισα το πόδι μου κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και πήγα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί μου είπαν ότι θα πρέπει να βάλω το πόδι μου στο γύψο για τουλάχιστον 6 εβδομάδες. Δεν υπήρχε λόγος να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση, αφού με αυτόν τον τρόπο η ανάρρωση να είναι πιο σύντομη. Θα ήθελα να πάρω μέρος στις δοκιμές του Portimao που θα γίνουν 22-24 Γενάρη, αλλά πρώτα θα πρέπει να δω τι θα πουν οι γιατροί», είπε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 στην κατηγορία Supersport που θεωρεί πως αυτός ο τραυματισμός ίσως είναι σημάδι: «Θυμάμαι ότι πριν την έναρξη της σεζόν του 2007 είχα σπάσει τον καρπό μου και στο τέλος στέφθηκα Πρωταθλητής. Εύχομαι να έχω το ίδιο αποτέλεσμα και φέτος».

Ο Sofuoglu είναι ο πολυνίκης της κατηγορίας Supersport με 14 νίκες στο ενεργητικό του και αγωνίζεται με τα χρώματα της Honda Ten Kate. Αυτή η σεζόν θα είναι πολύ σημαντική για την ομάδα καθώς θα επιδιώξει να επιστρέψει στην κορυφή μετά την αποτυχία του 2009 όπου για πρώτη φορά μετά το 2001 έχασε τον τίτλο από την Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Έρχεται η ιταλική Pro Ride!

« Προηγούμενο άρθρο

SEPANG MOTOGP: Ανανέωση της συνεργασίας με την Dorna για τα επόμενα 5 χρόνια

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα