• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο ROSSI στις 24 Ώρες του Le Mans μαζί με τον JEAN ALESI!!!
Aυτό αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα L' Equipe...
Νέα 26/12/2009 - 15:29
Σας είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό για την πρόταση που είχε κάνει ο 3 φορές νικητής των 24 Ωρών του Le Mans, Dindo Capello στον Valentino Rossi προκειμένου να λάβουν μέρος μαζί στον θρυλικό αγώνα αντοχής το 2010.

Ο αγώνας του 2010 θα διεξαχθεί το διήμερο 12-13 Ιουνίου και το γεγονός ότι δεν συμπίπτει με κάποιο αγώνα των MotoGP, κάνει τον Doctor να κάθεται σε ...αναμμένα κάρβουνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κορυφαίας γαλλικής αθλητικής εφημερίδας L' Equipe, ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα πάρει μέρος στον θρυλικό αγώνα αντοχής οδηγώντας μια Ferrari F430 στην κατηγορία GT μαζί με τον Jean Alesi, τον παλιό πιλότο της Formula 1!

Ο 45χρονος Γάλλος πιλότος με ρίζες από την Σικελίακαι με πολλές συμπάθειες στην Ιταλία, βρέθηκε το Σάββατο στη γενέτειρά του, την Avignon και εκεί εξέφρασε την πίστη του ότι ο Ιταλός αναβάτης της Fiat Yamaha θα είναι μαζί του στο Le Mans.

Παράλληλα, ο Alesi ο οποίος είχε πάρει μέρος στον θρυλικό αγώνα αντοχής το 1989 με μια Porshe 962C και συνοδηγούς τους Will Roy - Dominic Dobso, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία (εγκατέλειψαν μετά από μόλις 62 γύρους), ψάχνει άλλον έναν οδηγό για να στελεχώσει το πλήρωμα που θα τρέξει στον αγώνα του 2010.


Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Rossi οδήγησε μια Ferrari F430 στον 6ωρο αγώνα αντοχής της Vallelunga, μαζί με τους φίλους του Andrea Ceccato et Alessio Salucci, τερματίζοντας στην 3η θέση.

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP: Το "νέο κύμα" απειλεί τους στόχους του Rossi.

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP: Το καλύτερο paddock girl για το 2009.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα