• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP: Το "νέο κύμα" απειλεί τους στόχους του Rossi.
Ανήσυχος ο Ιταλός, εξ αιτίας της παρουσίας πολλών νέων, ταλαντούχων αναβατών.
Νέα 26/12/2009 - 09:01

Ο Valentino Rossi πιστεύει ότι το "νέο κύμα" ταλαντούχων αναβατών στα MotoGP θα δυσκολέψουν αρκετά το έργο του, για κατάρριψη του ρεκόρ των νικών του Giacomo Agostini.

 

Ο Agostini κατέκτησε στην καριέρα του 122 νίκες, ενώ ο Rossi βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις 103. Οι φετινές του επιδόσεις με 6 νίκες, είναι οι χειρότερες για χρονιά του Ιταλού, όπου κατέκτησε το Πρωτάθλημα. Με αυτό το ρυθμό, ο Γιατρός θα πρέπει να τρέξει τουλάχιστον τέσσερα χρόνια ακόμα, ώστε να καταρρίψει το ρεκόρ του Agostini.

 

"Δεν είναι μόνο το επίπεδο του ανταγωνισμού, που κάνει δύσκολη την επίτευξη του ρεκόρ, αλλά και ο μεγάλος αριθμός των ανταγωνιστικών αναβατών", δήλωσε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Τώρα μπορεί να κερδίσει ο Casey (Stoner), μπορεί να κερδίσει ο Jorge (Lorenzo), καθώς και ο Dani (Pedrosa). Γι' αυτό το λόγο είναι δύσκολο να κερδίζω αγώνες με το ίδιο ρυθμό που γινόταν αυτό στο παρελθόν", συμπλήρωσε ο Ιταλός.

 

Παρά το μικρό φετινό αριθμό νικών, σε σχέση με το παρελθόν, ο Rossi πρόσθεσε: "Κέρδισα λιγότερους αγώνες φέτος, σε σχέση με πέρσι, αλλά περισσότερους σε σχέση με τους αντιπάλους μου. Αυτό είναι που έχει σημασία, στο τέλος του Πρωταθλήματος."

Επόμενο άρθρο »

MORIWAKI: Συνεχίζεται η εξέλιξη στο πρωτότυπο της Moto2.

« Προηγούμενο άρθρο

Ο ROSSI στις 24 Ώρες του Le Mans μαζί με τον JEAN ALESI!!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα