• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ZEELENBERG: "Δεν είμαι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του manager στην ομάδα του Lorenzo."
Ο Ολλανδός ξεκαθαρίζει το τοπίο.
Νέα 26/12/2009 - 09:53

Πριν από λίγες μέρες αναφέραμε ότι το αφεντικό της ομάδα της Yamaha στα World Supersport, Wilco Zeelenberg επρόκειτο να αναλάβει τη θέση του manager στην ομάδα του Jorge Lorenzo, στα MotoGP. Λίγο αργότερα, ο ίδιος ο Zeelenberg αρνήθηκε ότι έχει παρθεί τέτοια απόφαση: "Δεν αρνούμαι ότι έχω μιλήσει με την Yamaha για αυτό το θέμα, όμως σίγουρα δεν είμαι ο μόνος υποψήφιος για τη συγκεκριμένη θέση. Η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα", δήλωσε ο Zeelenberg στο Ολλανδικό website, Racesport.nl.

 

Ο Zeelenberg δήλωσε έκπληκτος για το πόσο γρήγορα κυκλοφόρησαν το νέα: "Είναι εκπληκτικό το πόσο γρήγορα κυκλοφορεί κάποια φήμη στον τύπο, διότι στη δική μου περίπτωση, τα γεγονότα απέχουν αρκετά από την υλοποίησή τους. Η ιστορία πάντως ότι ήδη έχω αναλάβει καθήκοντα σαν Team Manager του Lorenzo είναι τελείως ανυπόστατη."

 

Ταυτόχρονα, ο Zeelenberg αρνήθηκε ότι η προσπάθεια της Yamaha στα World Supersport έκλεισε οριστικά. Παρότι η εργοστασιακή ομάδα αποσύρθηκε και τα περισσότερα μέλη της μετατέθηκαν, ο Ολλανδός πιστεύει ότι η προσπάθεια της Ιαπωνικής εταιρίας στο συγκεκριμένο θεσμό, θα συνεχίσει μέσω κάποιας ιδιωτικής ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Stiggy Racing αναμενόταν να συνεχίσει την προσπάθεια της Yamaha στα World Supersport, όμως το σχέδιο ναυάγησε λόγω έλλειψης χρημάτων. Πάντως, σύμφωνα με τον Zeelenberg υπάρχουν ακόμα εναλλακτικές λύσεις.

 

Όπως και νά έχει, το μέλλον του Zeelenberg θα αποφασιστεί με την καινούρια χρονιά, όπως δήλωσε και στο Racesport.nl: "Θα ξέρουμε περισσότερα στα μέσα του Ιανουαρίου. Μέχρι τότε, δεν υπάρχει θέμα συζήτησης για τη θέση μου στην Yamaha. Αυτή την εποχή χαλαρώνω με την οικογένειά μου και κάνω ski. Περισσότερα για το θέμα θα συζητήσουμε με τον ερχομό της επόμενης χρονιάς."

Επόμενο άρθρο »

SIMONCELLI – AOYAMA: Αλλάζουν σε Ohlins το 2010.

« Προηγούμενο άρθρο

ΒIAGGI: «Μου λείπουν οι μάχες με τον ROSSI!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα