• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΒIAGGI: «Μου λείπουν οι μάχες με τον ROSSI!»
Ο «Ρωμαίος Αυτοκράτορας» αναπολεί τις εποχές του ...πολέμου με τον Doctor.
Νέα 24/12/2009 - 13:47
Ο Max Biiaggi «χτύπησε» και πάλι με μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στην Gazzetta dello Sport.

Ο 38χρονος αναβάτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα Superbike και την ομάδα του την Aprilia, καθώς επίσης και στο Πρωτάθλημα των MotoGP το οποίο χαρακτήρισε «ανιαρό».

Ο «Ρωμαίος Αυτοκράτορας» πάντως αποκάλυψε πως νοσταλγεί την εποχή που έτρεχε στα MotoGP και έδινε μάχες με τον Valentino Rossi.

Ας δούμε τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης...

«Δεν θα κέρδιζαν ούτε σε εθνικό Πρωτάθλημα!»
«Bρίσκω ανιαρό το Πρωτάθλημα των MotoGP γιατί οι κορυφαίοι είναι λίγοι. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των κορυφαίων αναβατών και των αναβατών της 2ης γραμμής. Κατά τη γνώμη μου κάποιοι από τους αναβάτες που μετέχουν στο Πρωτάθλημα θα αντιμετώπιζαν μεγάλες δυσκολίες ακόμα και στο να νικήσουν αγώνα εθνικού Πρωταθλήματος!».

Περί ...φαβορί
«Προσοχή, όπως πάντα, στη γνωστή 4άδα (σ.σ. Rossi, Lorenzo, Stoner, Pedrosa) αλλά και στον Ben Spies».

«Μου λείπει ο Rossi!»
«Για να είμαι ειλικρινής πρέπει να πω ότι μου έχουν λείψει οι μάχες που έδινα μια φορά κι έναν καιρό με τον Rossi. Είμαι βέβαιος ότι και σε αυτόν λείπουν».

«Μην υποτιμάτε τον συνδυασμό Aprilia - Biaggi!»
«Παρά την τεράστια απογοήτευση του 2009, ο Haga παραμένει ένας μεγάλος αντίπαλος. Είναι ένα από τα φαβορί για το Πρωτάθλημα. Προσοχή όμως, το 2010 κανείς δεν θα πρέπει να υποτιμήσει το δίδυμο Aprilia - Biaggi!».

Με οδηγό τον... Bayliss
«Η επιστροφή μου μετά από χρόνια στην Aprilia ήταν μια πετυχημένη κίνηση. Μαζί έχουμε γράψει σημαντικές σελίδες στην ιστορία των αγώνων μοτοσυκλέτας και μπορούμε να γράψουμε νέες. Για μένα, το να οδηγώ την RSV4 είναι μια τεράστια ικανοποίηση και υπήρχε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση όταν πήρα την πρώτη της νίκη στο Brno. Ο Bayliss στέφθηκε Πρωταθλητής στα 40, γιατί να μην το κάνω και εγώ. Κέρδισα 4 συνεχόμενους τίτλους στα 250cc και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κατακτήσω άλλο ένα Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

ZEELENBERG: "Δεν είμαι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του manager στην ομάδα του Lorenzo."

« Προηγούμενο άρθρο

Τα αστέρια της Yamaha εύχονται «Καλές γιορτές»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα