• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
CARL FOGARTY: "Ακόμα δεν έχω βρει τον επόμενο Foggy!"
Ο Βρετανός σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο των αγώνων.
Νέα 24/12/2009 - 09:08

Ο 4 φορές Πρωταθλητής World Superbikes είναι αγαπητός από τα Media όχι μόνο λόγω των αγωνιστικών του επιτυχιών, αλλά και γιατί πάντα σχολιάζει τα πράγματα από τη δική του οπτική γωνία, χωρίς περιστροφές και μισόλογα. Ας δούμε τί δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του, όπου σχολίασε την αγωνιστική κίνηση των τελευταίων μηνών:

 

"Δεν ξέρω αν ο Toseland θα κατακτήσει τον Τίτλο στα WSBK. Ελπίζω να το κάνει και του εύχομαι καλή τύχη. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι ο κορυφαίος Βρετανός αναβάτης αυτή τη στιγμή, αλλά κατά τη γνώμη μου αυτός ο Τίτλος ανήκει στον Johnny Rea. Επίσης πιστεύω ότι και ο Cal Crutchlow θα τα πάει πολύ καλά. Μου αρέσει πολύ ο James, είναι πολύ συμπαθητικός τύπος. Όμως, ο Johnny είναι αντιπαθής σε πολύ κόσμο, κάτι που μου θυμίζει τον εαυτό μου. Ίσως γι' αυτό να συμπαθώ τόσο τον Johnny. Θα δούμε την επόμενη χρονιά ποιος θα είναι γρηγορότερος..."

 

"Ο Rossi είναι απλά ο καλύτερος τα τελευταία δέκα χρόνια. Δεν αλλάζεις κάτι που δουλεύει. Έχει τεράστιο ταλέντο και είναι ακόμα πεινασμένος για νίκες. Είναι πάντως πολύ σημαντικό ότι έχει παραμείνει ίδιος, παρά τις επιτυχίες του. Ο Biaggi θα μπορούσε να διδαχτεί κάτι από αυτό..."

 

"Είναι πάντως σίγουρο ότι οι αντίπαλοι του Rossi θέλουν να μεταφέρουν την πίεση σε εκείνον. Ο Lorenzo έχει πλέον περισσότερη εμπειρία και είναι γρήγορος όσο και ο Valentino. Επίσης, έμεινε στην ίδια ομάδα κάτι που θα βοηθήσει πολύ στη σταθερότητά του. Αλλά και ο Stoner επέστρεψε πολύ δυναμικά και δεν μπορείς να τον ξεγράψεις από το παιχνίδι"

 

Και σε μια από τις συνηθισμένες κρίσεις ειλικρίνειας, μετριοφροσύνης και χαμηλού προφίλ, ο Βρετανός ολοκλήρωσε: "Δεν έχω βρει ακόμα τον επόμενο Foggy. Ελπίζω να εμφανιστεί κάποιος που θα έχει κάτι ξεχωριστό!"

Επόμενο άρθρο »

Valentino Rossi: Τα παιδικά χρόνια, η γέννηση ενός αστέρα

« Προηγούμενο άρθρο

AOΥΑΜΑ - SIMONCELLI: Ολοκληρώνουν τις δοκιμές στην Sepang.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα