• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FIAT YAMAHA: Ποιός αντιγράφει ποιόν;
Η κόντρα συνεχίζεται.
Νέα 24/12/2009 - 07:56

Η ιστορία είναι λίγο ως πολύ γνωστή: Στα μέσα της φετινής χρονιάς, όταν ο Jorge Lorenzo πίεζε ασφυκτικά τον Valentino Rossi μέσα στην πίστα, το επιτελείο του Ιταλού (με προεξέχοντα τον Jeremy Burgess) υποστήριξε ότι ο Rossi κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά, όσον αφορά την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας και τις ρυθμίσεις, τις οποίες μετά εκμεταλλεύεται Ισπανός.

 

Μετά τον αγώνα της Αυστραλίας, ο Rossi προς στιγμήν θέλησε να εκτονώσει το θέμα, λέγοντας πως στην Yamaha τα δεδομένα τηλεμετρίας και οι ρυθμίσεις είναι ανοιχτά σε όλους. "Ο καθένας κοιτάει τι κάνει ο άλλος, αλλά όπως και να έχει, κάθε αναβάτης έχει το δικό του στυλ και αρέσκεται σε διαφορετικές ρυθμίσεις", δήλωσε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

Στο σημείο λοιπόν που όλοι νόμιζαν πως το θέμα ξεχάστηκε, ήρθε ο manager του Lorenzo να ρίξει λάδι στη φωτιά. O γνωστός και μη εξαιρετέος Marcus Hirsch δήλωσε ότι βαρέθηκε να ακούει πως ο Lorenzo εκμεταλλεύεται την εξέλιξη της M1 που έχει πραγματοποιήσει ο Rossi. "Ο Rossi εκμεταλλεύεται και αυτός τη δουλειά του Jorge, καθώς και του αρχιμηχανικού του, Ramon Forcada. Μερικές φορές νομίζω ότι ο Forcada δουλεύει για δύο άτομα", είπε ο Βραζιλιάνος manager. Φαίνεται πως τα paddock της Fiat Yamaha θα μυρίζουν μπαρούτι και την επόμενη χρονιά...

Lorenzo 2
Lorenzo 2

Επόμενο άρθρο »

AOΥΑΜΑ - SIMONCELLI: Ολοκληρώνουν τις δοκιμές στην Sepang.

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάσκοπος από το ...Kentucky!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα