• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
YAMAHA: Επιβεβαιώνει τις επαφές για ανανέωση του συμβολαίου του Rossi.
Επέκταση της συνεργασίας με το Γιατρό;
Νέα 19/12/2009 - 12:01

Η Yamaha επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις ώστε να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Valentino Rossi, και μετά το 2010, που λήγει το συμβόλαιό του.

 

Στους αγωνιστικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο 30χρονος Ιταλός πρόκειται να μεταβεί στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, αμειβόμενος με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Παρόλα αυτά, ο επικεφαλής της Fiat Yamaha, Lin Jarvis δήλωσε ότι ο "Γιατρός" θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την Ιαπωνική εταιρία και μετά το 2011: "Σίγουρα θα βάλω τα δυνατά μου, ώστε να εξασφαλίσω την παραμονή του Valentino στην ομάδα. Ήδη ξεκινήσαμε να συζητάμε για το μέλλον και υπάρχει σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις", δήλωσε ο Jarvis.

 

"Ξέρουμε ότι η αγορά των MotoGP είναι ελευθερη και πως την επόμενη χρονιά οι τέσσερις πρωτοπόροι αναβάτες μένουν ελεύθεροι. Ελπίζω πάντως ο Valentino να παραμείνει στην Yamaha μέχρι το τέλος της καριέρας του, όποτε κι αν είναι αυτό", ολοκλήρωσε ο manager Fiat Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

ΜΟΤΟ2: Το grid του 2010 αρχίζει να διαμορφώνεται.

« Προηγούμενο άρθρο

HAYDEN: Ενθουσιασμένος για την επιστροφή στα 1000cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα