• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang MotoGP: ΚΑΤ
Έκανε πάλι τα μαγικά του ο Quartararo!!
Νέα 02/11/2019 - 10:40

Μια ακόμα, την 5η του φετινή, pole position πήρε στην πίστα της Μαλαισίας ο Fabio Quartararo. Μια φοβερή pole και μάλιστα με νέο ρεκόρ πίστας!

 

Ο Γάλλος βγήκε για δεύτερη και τελευταία φορά στην πίστα, με τον Marc Marquez να είναι κολλημένος πίσω του!

 

Ο Fabio ήξερε ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής τον ακολουθούσε, όμως δεν πτοήθηκε. Δεν έκοψε και δεν τον άφησε να περάσει μπροστά του.

 

Τον άφησε να τον ακολουθήσει, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και στη μοτοσυκλέτα του.

 

Την ίδια ώρα βρέθηκε κοντά τους και ο Petrucci, που είχε περάσει μαζί με τον Crutchlow από τις ΚΑΤ1 και θέλησε και αυτός να ακολουθήσει τον Quartararo.

 

Ο Petrux μπήκε ανάμεσα σε Fabio και Marc, με τον τελευταίο να ανοίγει το γκάζι και να περνά και πάλι δεύτερος πίσω από τον Γάλλο.

 

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, όμως, ήρθε ένα highside για τον Marquez που έπεσε άτσαλα στο έδαφος, με τα πόδια (!) και βγήκε εκτός μάχης.

 

Ο Fabio στον προτελευταίο του γύρο δεν ήταν καλός, αλλά στον τελευταίο του ήταν εντυπωσιακός και παρά τα λαθάκια που έκανε στο τελευταίο κομμάτι, πήρε την pole!

 

Μάλιστα με το 1:58,303 έκανε και νέο ρεκόρ πίστας, που το είχε ο ίδιος από την Παρασκευή, συνεχίζοντας την κυριαρχία της Petronas στην πίστα!

 

Σε όλες τις επίσημες δοκιμές που έχουν συμμετάσχει οι οδηγοί της, η Petronas έχει πάντα την πρώτη θέση!

 

Την pole αυτή την πανηγύρισε σαν να έπαιρνε την πρώτη νίκη της καριέρας του!

 

Περίφημα τα πήγε και ο Franco Morbidelli που θα ξεκινήσει για 4η φορά φέτος από την πρώτη σειρά ενός Αγώνα, κάνοντας τον 3ο καλύτερο χρόνο.

 

Ανάμεσά τους, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του και σήμερα, πήρε θέση ο Maverick Vinales κι έτσι η πρώτη σειρά έγινε αποκλειστική υπόθεση της Yamaha!

 

Ο Jack Miller ήταν η καλύτερη Ducati στην 4η θέση και μόλις 4 δέκατα από την κορυφή, ενώ πίσω του ακολούθησαν οι Crutchlow και Rossi.

 

Ο Βρετανός ήταν και ο τελευταίος με χρόνο στο 1:58, ενώ ο Vale πέτυχε το στόχο του και θα ξεκινήσει από τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης.

 

Η μοναδική Suzuki στις ΚΑΤ2 ήταν αυτή του Alex Rins που πήρε την 7η θέση, κρατώντας πίσω του τον Danilo Petrucci.

 

Ο τελευταίος πέρασε με επιτυχία από τις ΚΑΤ1 και στη συνέχεια κέρδισε τον ομόσταυλό του, τον Andrea Dovizioso, ο οποίος πλήρωσε κάποια λάθη του κι έμεινε  στην 10η θέση.

 

Μάλιστα τον πέρασε και ο Johann Zarco που εντυπωσίασε και πάλι, σημειώνοντας τον 9ο καλύτερο χρόνο.

 

Μετά την πτώση του ο Marc Marquez πήγε στο Ιατρικό Κέντρο, με την κάμερα να τον πιάνει να ακουμπά τα γόνατά του που χτύπησε πέφτοντας στην άσφαλτο.

 

Ο Ισπανός τελικά πήρε την 11η θέση, που είναι η χειρότερή του φέτος και η χειρότερή του από τον Αγώνα της Αργεντινής στην αρχή του ’18, όταν και είχε τιμωρηθεί ξεκινώντας από την 20η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Τραγωδία στο Asia Talent Cup

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα