• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2: ΚΑΤ
6η φετινή pole για τον Marquez
Νέα 02/11/2019 - 08:56

Από την pole position θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον Τίτλο της κατηγορίας Moto2 στον αυριανό Αγώνα ο Alex Marquez.

 

Ο Ισπανός πήρε την 6η φετινή του pole στην κατηγορία, συνεχίζοντας τη δυνατή του παράδοση το τελευταίο διάστημα μιας και έχει 6 poles σε 10 Αγώνες!

 

Ο καλός χρόνος του Marquez έγινε στα πρώτα λεπτά των κατατακτηρίων, με τη σημαία βροχής να θυμίζει σε όλους πόσο πιθανό είναι το σενάριο να βρέξει.

 

Τελικά η βροχή δεν ήρθε, παρά μόνο μερικές ψιχάλες, παρ’ όλα αυτά κανείς στο τέλος δεν μπόρεσε να απειλήσει το χρόνο του Ισπανού.

 

Ο πλησιέστερος αντίπαλός του ήταν ο Tetsuta Nagashima, ο οποίος θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά για 3η φορά φέτος, έχοντας και μια pole position στην Αυστρία.

 

Το ρεκόρ πίστας παραμένει στον Brad Binder, που έκανε το φοβερό 2:04,769 στις ΕΔ3, με τον Ν.Αφρικανό να μένει 8 δέκατα πάνω από αυτόν του το χρόνο στις ΚΑΤ.

 

Πάντως θα είναι και αυτός στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, μπροστά από τον Xavi Vierge, τον Tom Luthi και τον Jorge Martin.

 

Έτσι είχαμε τους τρεις διεκδικητές του Τίτλου στις δυο πρώτες σειρές, ενώ ο 4ος της παρέας, ο Jorge Navarro, πλήρωσε ένα δικό του λάθος.

 

Ο Ισπανός έπεσε περίπου 8-9 λεπτά πριν το τέλος και στους δυο τελευταίους του γύρους δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 15η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Sepang MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα