• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Η Ducati σε κρίση!
Ο Dovi δεν έχει την υγιή δόση τρέλας που είχε!
Νέα 30/10/2019 - 11:56

Το Phillip Island μέσα από την οπτική του γνωστού μάνατζερ Carlo Pernat. Πώς είδες τον Αγώνα της Αυστραλίας ο Ιταλός;

 

Κατ’ αρχάς μίλησε για τον μεγάλο νικητή, τον Marc Marquez.

 

«Ο Marc έχει ξεχωρίσει ως τους δυο μεγαλύτερους αντιπάλους του τον Quartararo και τον Vinales. Τους ανταγωνίζεται με τη μοτοσυκλέτα και με το μυαλό του».

 

«Η πτώση του Maverick ήταν αποτέλεσμα του παιχνιδιού του Marc. Όταν πέρασε μπροστά, ο Vinales δεν ήθελε να συμβιβαστεί κι έπεσε».

 

«Τα ρεκόρ του Marquez δεν θα σταματήσουν και είμαι βέβαιος ότι θα κάνει και ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες μέσα σε μια σεζόν».

 

Για την Ducati όμως, υπογράμμισε:

 

«Η Ducati είναι σε κρίση. Δεν ήταν η μέρα του Dovizioso. Του λείπει πια αυτή η υγιής δόση τρέλας που είχε, ώστε να παλέψει με τον Marquez».

 

«Ο Petrucci έπεσε και δεν ήταν η πρώτη του φορά στην Αυστραλία. Νοιώθει την ανάσα του Miller και ξέρει ότι είναι ο μεγάλος του αντίπαλος».

 

«Στην Aprilia είδαμε τον Iannone να δείχνει και πάλι το ταλέντο του. Προφανώς τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονταν».

 

Τέλος, μίλησε για τους δυο Lorenzo

 

«Τι να πούμε για τον Jorge που ήταν τελευταίος και με διαφορά πάνω από ένα λεπτό… δεν θέλει να ανοίξει το στόμα του. Ούτε και η Honda θέλει».

 

«Διότι όποιος το ανοίξει πρώτος θα πληρώσει το τίμημα».

 

«Τέλος είναι και ο Lorenzo Dalla Porta που έφερε στην Ιταλία και πάλι τον Τίτλο στη μικρή κατηγορία. Κέρδισε τον Αγώνα σαν αληθινός Πρωταθλητής. Δεν συμβιβάστηκε με τίποτα λιγότερο».

Επόμενο άρθρο »

Michelin: Η Sepang απαιτεί σεβασμό!

« Προηγούμενο άρθρο

Dalla Porta: Ο νέος Πρωταθλητής της Moto3!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα