• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buriram Moto2: Αγώνας
Τέλεια στρατηγική και νίκη για Marini!
Νέα 06/10/2019 - 10:03

Ο Luca Marini ήταν σε μια από τις χειρότερες πίστες γι’ αυτόν, όπως παραδέχτηκε στο parc ferme, αλλά με κάποιον τρόπο και φέτος κατάφερε – όπως και πέρυσι – να είναι στο βάθρο των νικητών!

 

Και ο τρόπος αυτός ήρθε από την Aragon, όταν εκεί άλλαξαν τα πάντα στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας του με την ομάδα και τα αποτελέσματα φάνηκαν σήμερα.

 

Ο Marini εκτέλεσε άψογα το πλάνο του στην πίστα και πήρε τη δεύτερη νίκη του στην Moto2 και την πρώτη μετά τον περσινό Αγώνα στην Μαλαισία.

 

Ο Ιταλός πίεσε στους πρώτους γύρους κι έκανε διαφορά από τον Marquez, την οποία διατήρησε και μεγάλωσε όσο περνούσαν οι γύροι.

 

Χωρίς να αντιμετωπίσει πίεση, πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού ενώ πίσω του έγινε σκληρή μάχη για το δεύτερο σκαλί του βάθρου!

 

Γι’ αυτό πάλεψαν οι Brad Binder και Iker Lecuona, με τον Ισπανό να ήταν αυτός που είχε για το μεγαλύτερο διάστημα τη δεύτερη θέση.

 

Την έχασε, όμως, στο τέλος από τον Ν. Αφρικανό στην τελευταία στροφή της πίστας.

 

Πήρε όμως το βάθρο, που ήταν το δεύτερο της καριέρας του, για πρώτη φορά μετά το GP της Valencia πέρυσι.

 

Στο τέλος, πάντως, παραλίγο να μείνει 4ος καθώς πίσω του, για 41χιλ, τερμάτισε ο Augusto Fernandez!

 

Μετά την πτώση του στην Aragon, ο Ισπανός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Alex Marquez.

 

Ο τελευταίος δεν είχε το ρυθμό που έδειξε το προηγούμενο διάστημα και δεν κατάφερε να προσθέσει ένα ακόμα βάθρο στη φετινή του πορεία στο Πρωτάθλημα.

 

Πάντως μεγάλωσε λίγο ακόμα τη διαφορά του από τον δεύτερο, που μετά το τέλος του Αγώνα στην Ταϊλάνδη, είναι ο Augusto Fernandez.

 

Ο Ισπανός είναι 40β πίσω από τον Alex Marquez, ενώ τρίτος είναι ο Binder με 44β διαφοράς από την κορυφή και 4ος ο Luthi με τον Navarro στην 5η θέση.

 

Ο Jorge Navarro, που πριν τον Αγώνα ήταν 2ος στη βαθμολογία, δεν πήρε βαθμούς σήμερα και τερμάτισε στην 17η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Buriram MotoGP: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Buriram Moto3: Αγώνας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα