• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buriram Moto3: Αγώνας!
Επιστροφή στις νίκες για Arenas!
Νέα 06/10/2019 - 09:43

Τη μάχη του Buriram στην κατηγορία της Moto3 κέρδισε σήμερα ο Albert Arenas, σ’ έναν Αγώνα που οι δυο από τους τρεις πρωταγωνιστές της κατηγορίας έμειναν μακριά από τις πρώτες θέσεις!

 

Ο Αγώνας σημαδεύτηκε από δυο περιστατικά, το πρώτο στον 7ο γύρο και το δεύτερο στον 12ο.

 

Στο πρώτο είχαμε την επαφή ανάμεσα σε Darryn Binder και Aron Canet, με αποτέλεσμα ο Canet να πέσει παρασύροντας μαζί του τόσο τον McPhee, όσο και τον Suzuki.

 

Όλοι τους ήταν στο μπροστινό γκρουπ, με τον Binder να τιμωρείται από τους Αγωνοδίκες με ποινή ride through.

 

Στο μπροστινό γκρουπ ήταν και ο Tony Arbolino, όταν ξαφνικά βγήκε εκτός και υποχώρησε στην 20η θέση. Στην αρχή όλοι πίστεψαν ότι είχε πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του, αλλά η κάμερα τον έπιασε να χαλαρώνει το γάντι του.

 

Δεν αποκλείεται να είχε κάποιο θέμα arm-pump ο Ιταλός, ο οποίος συνέχισε τον Αγώνα και τελικά πήρε την 11η θέση.

 

Έτσι, με τους δυο μεγάλους του αντιπάλους εκτός μάχης, ήταν μια χρυσή ευκαιρία για τον Dalla Porta να μεγαλώσει τη διαφορά του από αυτούς.

 

Ο Ιταλός πάλεψε σκληρά με τους Albert Arenas και Alonso Lopez στο τέλος, καθώς στην αρχή του τελευταίου γύρου είχαμε και πάλι δράματα, με τον Andrea Migno να πέφτει και να ρίχνει μαζί του και τον Ogura.

 

Για έναν ακόμα Αγώνα ο Ιάπωνας πληρώνει ένα λάθος αντιπάλου του, που του στερεί την ευκαιρία να πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

 

Μπροστά, ο Dalla Porta είχε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του στα φρένα, αλλά τελικά εκεί ήταν που έκανε το λάθος στην τελευταία στροφή.

 

Ένα λάθος που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Arenas για να πάρει τη νίκη με την ΚΤΜ του και να επιστρέψει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για πρώτη φορά μετά το Phillip Island πέρυσι.

 

Ήταν η 3η νίκη του Arenas, που άφησε πίσω του για δυο δέκατα τον Dalla Porta. Με τη 2η θέση του αυτή, ο Ιταλός αύξησε τη διαφορά του στους 22β από τον Canet και τους 44β από τον Arbolino.

 

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ανέβηκε στο βάθρο των νικητών και ο Alonso Lopez που άντεξε στην πίεση των τελευταίων γύρων και επιβραβεύτηκε με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Επόμενο άρθρο »

Buriram Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Buriram MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα