• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΜΟΤΟGP: Επίσκεψη στην Geo Technology.
Εzpeleta και Ippolito επισκέπτονται την Ελβετική εταιρία, που θα είναι υπεύθυνη για τους κινητήρες της Moto2.
Νέα 12/12/2009 - 10:07

Λίγο πριν την ανακοίνωση για τις αλλαγές των κανονισμών στη Μεγάλη Κατηγορία, οι εκπρόσωποι των MotoGP, Vito Ippolito (Πρόεδρος τηςFIM) και Carmelo Ezpeleta (Επικεφαλής της Dorna Sports) επισκέφτηκαν την εταιρία Geo Technology, που εδρεύει κοντά στη Λοζάνη.

 

Με την καθοδήγηση του Osamu Goto, ενός καταξιωμένου μηχανικού και σχεδιαστή της Honda και της Ferrari στην F1, η Geo Technology θα εξασφαλίσει την προετοιμασία και συντήρηση των κινητήρων της Moto2, που έχει σχεδιάσει η Honda. Υπενθυμίζουμε ότι οι συγκεκριμένοι κινητήρες είναι τετράχρονοι, τετρακύλινδροι, 600cc και βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στους αντίστοιχους της Honda CBR 600RR παραγωγής.

 

Οι κύριοι Ippolito και Ezpeleta είχαν την ευκαιρία να ελέγξουν τον πρώτο ολοκληρωμένο κινητήρα Moto2 και δήλωσαν πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά της Geo Technology. Πρέπει να σημειωθεί πως η Ελβετική εταιρά μόλις πρόσφατα έλαβε τον πρώτο κινητήρα από την Honda και εργάζεται πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα εν όψει Πρωταθλήματος 2010. "Επισκεφτήκαμε την Geo Technology σαν εκπρόσωποι των MotoGP και μπορώ να πω ότι ικανοποιηθήκαμε πλήρως από την πορεία και την ποιότητα των εργασιών", δήλωσε ο Ezpeleta.

Επόμενο άρθρο »

MLADIN: Φήμες για μετακίνησή του στην ομάδα της BMW, στα WSBK.

« Προηγούμενο άρθρο

ΜΟΤΟGP: Η ανακοίνωση της επιστροφής στα 1000cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα