• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Φινάλε με σούπερ BIAGGI
Ο Ιταλός σημείωσε τον καλύτερο χρόνο του διημέρου στη Valencia...
Νέα 11/12/2009 - 11:31
O Max Biaggi έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις διήμερες δοκιμές εξέλιξης που φιλοξενήθηκαν στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia.

Ο 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 250cc σημείωσε τον καλύτερο χρόνο του διημέρου όντας ο μόνος αναβάτης που κινήθηκε μέσα στο 1'33".

Με το 1'33"8 που έγραψε χρησιμοποιώντας στη μοτοσυκλέτα του λάστιχα αγώνα, βελτίωσε κατά σχεδόν 8 δέκατα του δευτερολέπτου το ρεκόρ πίστας (1'34"618) που σημείωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα του 2009 ο Noriyuki Haga με τη Ducati, ενώ ήταν 6 δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργός από το εξωπραγματικό 1'33"270 που χάρισε στον Ben Spies την Superpole φέτος.

Συνολικά πραγματοποίησε 55 γύρους και έριξε το βάρος στη ρύθμιση των νέων αναρτήσεων που θα χρησιμοποιεί η Aprilia RSV4 το 2010, αλλά προς το τέλος των δοκιμών «έψαξε» και τον χρόνο.

«Φεύγω για διακοπές ήρεμος και προσγειωμένος γιατί ξέρω ότι αυτή η εποχή είναι ιδανική για να κάνεις δοκιμές στη Valencia, ενώ απουσίαζε και η Ducati η οποία είναι το σημείο αναφοράς», σχολίασε ο Biaggi.

Πίσω του βρέθηκε ο Leon Haslam με την Suzuki GSX-R 1000 K10 συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και κάνοντας τους ανθρώπους της Alstare Suzuki να τρίβουν τα χέρια από ικανοποίηση.

Στη Sterilgarda Yamaha o Cal Crutchlow ανέβασε και ρυθμό και κατάφερε όχι μόνο να πλασαριστεί στην 3η θέση, αλλά και να είναι σχεδόν 2 δέκατα του δευτερολέπτου ταχύτερος από τον ομόσταβλό του, James Toseland. Ανάμεσά τους βρέθηκε ο Jonathan Rea της Ten Kate Honda.

Ο Max Neukirchner ήταν σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Biaggi, με τον Sylvain Guintoli να κινείται και αυτός σε χαμηλούς ρυθμούς.

Στην τελευταία θέση βρέθηκε ο Leon Camier της Aprilia Racing που βρίσκεται σε διαδικασία προσαρμογής καθώς προέρχεται από το Βρετανικό Πρωτάθλημα Superbike. Μάλιστα ο 23χρονος αναβάτης από το Kent της Αγγλίας είχε και δύο πτώσεις προσπαθώντας να φέρει την RSV4 στα μέτρα του.

Aπό τη Valencia απουσίασαν οι Ducati, BMW και Kawasaki οι οποίες προτίμησαν να δουλέψουν στην Almeria. Πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν στις επίσημες δοκιμές που θα γίνουν 22-24 Γενάρη στην πίστα του Portimao, εκεί όπου θα έρθουν σε άμεση αντιπαράθεση και οι επτά κατασκευαστές που θα πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα του 2010.

Αναλυτικά οι χρόνοι:
1. M. Biaggi (Aprilia Racing) 1.33.8
2. L. Haslam (Suzuki Alstare) 1.34.0
3. C. Crutchlow (Sterilgarda Yamaha) 1.34.1
4. J. Rea (Hannspree Ten Kate Honda) 1.34.2
5. J.Toseland (Sterilgarda Yamaha) 1.34.3
6. M.Neukirchner (Hannspree Ten Kate Honda) 1.34.7
7. S.Guintoli (Suzuki Alstare) 1.35.0
8. L.Camier (Aprilia Racing) 1.35.2 Max Biaggi
Max Biaggi

 

Επόμενο άρθρο »

GRAZIANO ROSSI: "Μόλις πιστέψεις ότι είσαι ο καλύτερος, σταματάς να βρίσκεσαι στην κορυφή..."

« Προηγούμενο άρθρο

4ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής ο ROSSI

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα