• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTO2: Παραγωγική και η δεύτερη μέρα των δοκιμών.
Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές στην Valenzia.
Νέα 11/12/2009 - 10:33

Οι δοκιμές τις Moto2 συνεχίστηκαν και τη χθεσινή μέρα στην πίστα του Ricardo Tormo στην Valenzia. Οι ομάδες έκαναν γύρους συλλέγοντας εμπειρία πάνω στις καινούριες μοτοσυκλέτες τους, καθώς και πολύτιμα δεδομένα που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω εξέλιξη.

 

Οι αναβάτες της Mapfre Aspar, Julián Simón και Mike di Meglio συνέχισαν με τις μοτοσυκλέτες της BQR, ενώ δοκίμασαν και τις μοτοσυκλέτες της Pons Kalex στη συνέχεια. Ο Simón δοκίμασε ανάρτηση της Öhlins, αντί για την Showa που χρησιμοποίησε την πρώτη ημέρα και μετά έκανε πέντε γύρους πάνω στη μοτοσυκλέτα της Pons Kalex, δηλώνοντας πολύ ικανοποιημένος και από τις δύο δοκιμές.

 

"Η αλλαγή της ανάρτησης με βοήθησε να κινηθώ ταχύτερα σε κάποιες στροφές, αλλά σε κάποιες άλλες υπήρχε μειονέκτημα. Δοκιμάζουμε όλες τις δυνατές εκδοχές και προς το παρόν δεν έχουμε καταλήξει", δήλωσε ο φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 125cc, που πραγματοποίησε 64 γύρους, με καλύτερη επίδοση 1’37.7.

Di Meglio
Di Meglio

 

"Έγραψα χρόνους παρόμοιους με τους χθεσινούς. Σε γενικές γραμμές, πιστεύω ότι παρουσιάζουμε πρόοδο και είμαι ικανοποιημένος. Αργότερα, δοκίμασα τη μοτοσυκλέτα της Pons Kalex και η αίσθησή μου ήταν θετική. Αυτές τις δύο ημέρες ο στόχος μου ήταν να συνηθίσω τον τετράχρονο κινητήρα. Όσο περνάει ο καιρός νιώθω όλο και πιο άνετα και νομίζω ότι η πρόοδος μας αυτό το διήμερο ήταν πολύ ικανοποιητική", ολοκλήρωσε ο Simon.

 

Ο Di Meglio πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα των δοκιμών πάνω σε μια μοτοσυκλέτα supersort της Yamaha και αργότερα δοκίμασε τη μοτοσυκλέτα της Pons Kalex για πέντε γύρους. Ο Γάλλος βελτίωσε αρκετά τους χρόνους του και ήταν αρκετά σταθερός, όσο αυξανόταν η εμπιστοσύνη του στη μοτοσυκλέτα.

 

"Τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά", δήλωσε ο Di Meglio, που πραγματοποίησε συνολικά 70 γύρους, με καλύτερη επίδοση 1’38.4. "Οδήγησα πρώτα μια μοτοσυκλέτα supersport και κατάλαβα αρκετά πράγματα για την οδήγηση μιας τετράχρονης. Μετά δοκίμασα τη μοτοσυκλέτα της Pons Kalex, που μου άρεσε πολύ. Ευτυχώς, αποφύγαμε τις κακοτοπιές και μπόρεσα να συγκεντρωθώ στην οδήγηση. Απόλαυσα και τις δύο μοτοσυκλέτες και πήρα έμαθα πολλά από αυτές τις δύο μέρες δοκιμών."

Επόμενο άρθρο »

4ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής ο ROSSI

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP: Ανακοινώνεται η επιστροφή στα 1000cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα