• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto2: Αγώνας
Fernandez ο τρομερός!!
Νέα 25/08/2019 - 18:20

Κι ενώ οι περισσότεροι περίμεναν το δίδυμο Marquez-Navarro να πρωταγωνιστήσει στο σημερινό Αγώνα, ο Augusto Fernandez ήταν αυτός που πήρε μια σπουδαία νίκη!

 

Ο Αγώνας της Moto2 ξεκίνησε με τον Marquez και τον Navarro όντως να κάνουν μια διαφορά στα πρώτα στάδια.

 

Όμως 12 γύρους πριν το τέλος ο Alex έκανε ένα μεγάλο λάθος κι ενώ ήταν πρώτος, έπεσε και έχασε την ευκαιρία να μεγαλώσει κι άλλο τη διαφορά του από τον Luthi στη βαθμολογία.

 

Στη βαθμολογία που μετά το τέλος του Αγώνα, έχουμε τρεις οδηγούς στη 2η θέση και με διαφορά 35β από την κορυφή και τον Alex Marquez.

 

Έτσι ο Navarro έμεινε μόνος πρώτος, αλλά προς το τέλος του Αγώνα έδειχνε ότι δεν θα μπορούσε να κρατήσει τη διαφορά του.

 

Οι Brad Binder και Augusto Fernandez πλησίαζαν απειλητικοί. Όλοι τους ήταν στο όριο, με τη φθορά να τους αναγκάζει σε λάθη και γλιστρήματα.

 

Ο Navarro έδωσε μάχες, αλλά – όπως παραδέχτηκε – η άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα είχε ως αποτέλεσμα η μοτοσυκλέτα του να μην λειτουργούσε όπως χτες και προχτές.

 

Το πάλεψε όμως και ο τελευταίος γύρος ήταν συγκλονιστικός. Πίσω, ο Binder είχε αρκετά προβλήματα και αυτός, ενώ πλέον τους Navarro-Fernandez-Binder είχε πλησιάσει και ο Gardner.

 

Η μάχη για τη νίκη δόθηκε ανάμεσα στον Navarro και τον Fernandez, με τον πρώτο να επιχειρεί στο τέλος να περάσει μπροστά από τον αντίπαλό του.

 

Τα κατάφερε, αλλά αναπόφευκτα άνοιξε τη γραμμή του και ο Fernandez το εκμεταλλεύτηκε. Στις τελευταίες στροφές η διαφορά που είχε κάνει δεν μπορούσε να καλυφθεί από τον αντίπαλό του.

 

Πιο πίσω, ο Binder έκανε μια απέλπιδα τελευταία προσπάθεια και παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Remy Gardner.

 

Έτσι, η νίκη πήγε στα χέρια του εκπληκτικού Augusto Fernandez που κέρδισε για μισό δευτερόλεπτο τον Navarro, ενώ άλλα έξι δέκατα πιο πίσω τερμάτισε ο Binder.

 

Ο επόμενος Αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος είναι στις 15 Σεπτεμβρίου στην πίστα του Misano.

Επόμενο άρθρο »

Νευρίασε ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone MotoGP: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα