• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Marquez σπάει τα ρεκόρ και στην Αυστρία
Έτοιμος να κερδίσει στη μόνη πίστα που δεν...
Νέα 10/08/2019 - 16:41

Ο Marc Marquez έχει κερδίσει σε όλες τις πίστες που γίνεται το MotoGP, εκτός από μία: αυτήν της Αυστρίας, όπου τα τρία προηγούμενα χρόνια κέρδισαν τρεις οδηγοί της Ducati. H Honda φέτος όμως του έχει δώσει μια μοτοσυκλέτα που μπορεί να κερδίζει τις Ducati στην τελική ταχύτητα που ήταν το αδύνατο σημείο μέχρι πέρυσι της ιαπωνικής μοτοσυκλέτας.

Ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής σήμερα έδειξε ότι είναι ικανός να το κάνει, όχι μόνο για τα φοβερά ρεκόρ που έκανε στις Κατατακτήριες, αλλά και για τον εξαιρετικό ρυθμό αγώνα που είχε.

Στις Κατατακτήριες όμως εντυπωσίασε και πάλι αφού με χρόνο 1'23.027 σημείωσε νέο ρεκόρ πίστας, που είχε από το 2016 ο Andrea Iannone (Ducati) με 1'23.142 και με αυτήν την επίδοσή του πήρε την 59η pole position της καριέρας του, ξεπερνώντας κατά μία το ρεκόρ που μοιραζόταν με τον Mick Doohan από την προηγούμενη εβδομάδα στην Τσεχία.

Αρκετά πίσω από το χρόνο αυτό ο 2ος των Κατατακτηρίων, ο 20χρονος Γάλλος Fabio Quartararo με την δορυφορική Yamaha M1, που συνεχίζει να εκπλήσσει. Στην πρώτη σειρά της εκκίνησης μαζί τους και η Ducati του Andrea Dovizioso που έχει σκοπό να πάρει τη 2η του νίκη (μετά το 2017) στην Αυστρία και να κάνει το 4 στα 4 για την Ιταλική εταιρία σε μια πίστα που θεωρητικά ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά της Desmosedici GP.

O Maveric Vinales με την εργοστασιακή Yamaha θα ξεκινήσει από την 4η θέση και τη 2η σειρά, έχοντα και καλό ρυθμό αγώνα σε όλες τις δοκιμές. Δίπλα του η έκπληξη των Κατατακτηρίων ήταν ο Peco Bagnaia της Pramac Ducati που στοχεύει σε ένα καλό αποτέλεσμα. Ένας ακόμη δορυφορικός, ο Takaaki Nakagami με την LCR Honda συμπληρώνει τη 2η σειρά.

Ο Alex Rins έβαλε την Suzuki του στην 7η θέση, με τον Jack Miller και την Ducati του 8η, αλλά με πολύ καλό ρυθμό αγώνα. Την τρίτη σειρά κλείνει ο Cal Crutchlow με την εργοστασιακή LCR Honda, αφήνωντας 10ο τον Valentino Rossi και την Yamaha του. Η Αυστριακή ΚΤΜ βλέπει τον Pol Espargaro να κάνει καλές δοκιμές στην έδρα της και να ξεκινά 11ος, μπροστά από τον Danilo Petrucci και την εργοστασιακή Ducati, που είχαν πτώση στις ΚΑΤ2.

Ο Miguel Oliveira που έκανε μεγάλη προσπάθεια στις ΚΑΤ1 ξεκινά 13ος, που είναι το καλύτερό του φετινό αποτέλεσμα. Ο Franky Morbidelli με την Yamaha του δεν είναι ευχαριστημένος με την 14η θέση, ενώ αντίθετα καλό αποτέλεσμα είναι η 15η θέση για τον Tito Rabat και την Ducati του. Zarco, Abraham, Iannone, Aleix Espargaro, Syahrin & Bradl θα ξεκινήσουν από τις τελευταίες θέσεις.

 

Στα συνημμένα αρχεία δείτε τα αποτελέσματα ΚΑΤ1 & ΚΑΤ2:

 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Austria Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Austria Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα