• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Michelin: Να προσέχει ο Rins
Τον τρόπο που εκφράζεται!
Νέα 07/08/2019 - 10:52

Αμέσως μετά τον Αγώνα στην Τσεχία, ο Alex Rins – που έχασε στο τέλος τη μάχη για την 3η θέση από τον Miller – δήλωνε ότι ένοιωθε τα ελαστικά του έτοιμα να σκάσουν.

 

Μια δήλωση που, όπως φαίνεται, δεν άρεσε καθόλου στον Manager της Michelin, τον Piero Taramasso, ο οποίος ανέφερε σχετικά:

 

«Όταν άκουσα τα σχόλιά του μίλησα με την Suzuki, διότι στην καλύτερη των περιπτώσεων ο Alex πρέπει να μάθει να εκφράζεται...»

 

«Είναι αλήθεια ότι αρκετοί είχαν γλιστρήματα, αλλά αυτό είχε να κάνει με τις συνθήκες στην πίστα και όχι με τα ελαστικά».

 

Και συνεχίζει:

 

«Την Κυριακή το πρωί οι συνθήκες στην πίστα ήταν χειρότερες απ’ ότι την Παρασκευή. Και μετά άρχισε να βρέχει λίγο πριν τον Αγώνα».

 

«Η άσφαλτος δεν ήταν σε καλή κατάσταση και τα ελαστικά δυσκολεύονταν να φτάσουν τη σωστή θερμοκρασία. Επιπλέον μιλάμε για άσφαλτο 11 ετών».

 

«Οι οδηγοί έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά υπήρχαν γλιστρήματα».

 

Και οι αριθμοί έρχονται να επιβεβαιώσουν τα παραπάνω, μιας και ο Αγώνας φέτος (20 γύροι) ήταν 15-20’’ πιο αργός από πέρυσι.

 

«Αυτό δεν ήταν έκπληξη βέβαια. Με τις συνθήκες της πίστας, ήταν αδύνατον κάτι περισσότερο».

 

«Με τόση λίγη δουλειά που έκαναν, μόνο η Honda και η Ducati κατάφεραν να πετύχουν κάτι αξιοπρεπές».

 

«Όμως δεν υπήρχε θέμα με τα ελαστικά. Ήταν θέμα της ασφάλτου, σε συνδυασμό με το λίγο χρόνο που είχαν οι ομάδες στη διάθεσή τους για να δουλέψουν».

Επόμενο άρθρο »

Φρενάροντας στην Αυστρία

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Μικρό βήμα μπροστά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα