• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θετικά κι αρνητικά
Περιμένει νέα πράγματα στο Misano!
Νέα 05/08/2019 - 20:10

Αρκετά κουρασμένος ήταν μετά τη σημερινή ημέρα ο Valentino Rossi, με τον Ιταλό της Yamaha να κάνει 63 γύρους στο σύνολο.

 

Ο Valentino ήταν και ο μόνος από τους αναβάτες της κατηγορίας που έκανε τον καλύτερό του χρόνο στο τέλος, γράφοντας 1:56,015.

 

Ένας χρόνος που του έδωσε την 6η θέση στη λίστα με τους χρόνους των δοκιμών, τέσσερα δέκατα πίσω από τον Fabio Quartararo.

 

Ωστόσο οι χρόνοι πέρασαν σε δεύτερη μοίρα για τον Ιταλό άσο, ο οποίος για πρώτη φορά εδώ και μερικά χρόνια, είχε στη διάθεσή του την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα της νέας χρονιάς, από το τεστ της Τσεχίας!

 

Ο Rossi μπαινόβγαινε στην πίστα αλλάζοντας συνεχώς ανάμεσα στη νέα – με τον καινούργιο κινητήρα/πλαίσιο – και την «παλιά» μοτοσυκλέτα.

 

«Υπήρξαν κάποια θετικά και κάποια αρνητικά», σχολίαζε αργότερα.

 

«Η αλήθεια είναι ότι ο καινούργιος κινητήρας δεν έχει μεγάλη διαφορά από αυτόν που έχουμε τώρα».

 

«Επίσης και το νέο φέρινγκ έχει κάποια καλά στοιχεία, αλλά κάτι το επαναστατικό, όχι κάτι το εντελώς διαφορετικό απ’ ό,τι έχουμε τώρα».

 

«Το τεστ σε γενικές γραμμές ήταν καλό και για τη μοτοσυκλέτα του 2019, καθώς δουλέψαμε πολύ στις ρυθμίσεις ενώ είχαμε και μια νέα θέση οδήγησης».

 

Η νέα θέση οδήγησης στη μοτοσυκλέτα είναι τοποθετημένη πιο πίσω κι έχει πιο στενό κάλυμμα.

 

Η άλλη είδηση από τις δηλώσεις του Vale, είναι το γεγονός ότι στο Misano – σε λίγο καιρό – θα παρουσιαστεί μια δεύτερη εκδοχή της πρωτότυπης Μ1 του 2020!

Επόμενο άρθρο »

Τέλος στο τεστ της Τσεχίας (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Test: Δυο ώρες πριν το τέλος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα