• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2: ΕΔ1
Έκπληξη με τον Nagashima πρώτο!
Νέα 02/08/2019 - 13:37

Δυνατοί οι χρόνοι από το ξεκίνημα της ημέρας, του 10ου Γύρου της χρονιάς, για την κατηγορία της Moto2 στο Brno.


Στο τέλος του 40λεπτου των ΕΔ1, ήταν ο Tetsuta Nagashima αυτός που πήρε την πρώτη θέση, με διαφορά μόλις 60χιλ από τον δεύτερο!

 

Αυτός ήταν ο Brad Binder με το καινούργιο πλαίσιο της ΚΤΜ, ενώ συνεχίζει να δείχνει το καλό του πρόσωπο ο Augusto Fernandez, με τον  3ο χρόνο σήμερα το πρωί.

 

Για το μεγαλύτερο μέρος των ΕΔ1 ο Mattia Pasini είχε την πρώτη θέση, αλλά στο τέλος υποχώρησε τέταρτος, μπροστά από τον Luthi.

 

Ο Paso έχει πάρει τη θέση του Simone Corsi μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν στην κατηγορία.

 

Ο Luthi έκανε καλό ξεκίνημα, σε αντίθεση με τον μεγάλο του αντίπαλο στη μάχη για τον Τίτλο, τον Alex Marquez, που ήταν μόλις 19ος!

 

Ο Bulega – που ανακοίνωσε ότι σταματά από την Ακαδημία του Rossi και από την SKY VR 46 το 2020 – πέτυχε τον 6ο καλύτερο χρόνο.

 

Θετικό ήταν και το ξεκίνημα της ημέρας για τον Iker Lecuona, που πριν από λίγες ώρες υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα πάρει τη θέση του Binder τη νέα σεζόν.

 

Τρία διαφορετικά πλαίσια είχαμε στις πρώτες οχτώ θέσεις, καθώς πέρα από τις Kalex και τις KTM, 8ος ήταν ο Jorge Navarro με την Speed Up του.

 

Δύσκολο το ξεκίνημα του 10ου Γύρου και για τον Lorenzo Baldassarri, που δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 15η θέση στις ΕΔ1.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Brno MotoGP: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα