• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno MotoGP: ΕΔ1
O Dovi λίγο μπροστά από τον Marquez!
Νέα 02/08/2019 - 13:08

Το καλοκαιρινό διάλειμμα έλαβε τέλος και στα πρώτα ελεύθερα του Brno, ο Andrea Dovizioso κέρδισε για 29χιλ τον Marc Marquez!

 

Ο τελευταίος είχε την πρώτη θέση για το μεγαλύτερο διάστημα, αλλά την έχασε στο τέλος από τον Ιταλό, που έκανε 1:56,919.

 

Να σημειώσουμε ωστόσο ότι ο Dovi έβαλε καινούργιο ελαστικό στο τέλος, ενώ ο Marquez ήταν από εκείνους (τους αρκετούς) που δεν άλλαξαν λάστιχα.

 

Την τρίτη θέση πήρε ο Maverick Vinales, ο οποίος σε κάποιο σημείο των ΕΔ1 έδωσε ωραίες μάχες – σαν σε Αγώνα – με τον Marquez.

 

Αυτός που εντυπωσίασε όμως, ήταν ο Miguel Oliveira της KTM!

 

Δεν ήταν μόνο η 4η θέση του σήμερα το πρωί, ή το γεγονός ότι ήταν δυο ολόκληρα δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από τον Johann Zarco!

 

Ο Πορτογάλος ήταν φανταστικός στο δεύτερο μισό της πίστας και ειδικά στο τελευταίο της κομμάτι, όπου έκανε μεγάλες διαφορές επί των αντιπάλων του!

 

Πάντως ο Oliveira ήταν από αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν ένα καινούργιο μαλακό πίσω ελαστικό στο τέλος, για να γράψει αυτούς τους χρόνους.

 

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην περίπτωση του Sylvain Guintoli, με τον Γάλλο δοκιμαστή της Suzuki να κάνει την έκπληξη και να πετυχαίνει τον 5ο καλύτερο χρόνο.

 

Ήταν, όμως, τριάμιση δέκατα πιο αργός από τον Oliveira.

 

Έτσι είχαμε πέντε διαφορετικούς κατασκευαστές στις πέντε πρώτες θέσεις των ΕΔ1 στο Brno της Τσεχίας!

 

Από εκεί και κάτω, την 6η θέση πήρε ο Jack Miller, μπροστά από έναν εντυπωσιακό Hafizh Syahrin, που ψάχνει ομάδα στην Moto2 για να συνεχίσει την καριέρα του.

 

Την 8η θέση πήρε ο Franco Morbidelli, μπροστά από τους Alex Rins και Valentino Rossi που κράτησαν θέση στη δεκάδα.

 

Αντίθετα, για 7χιλ διαφοράς από τον Rossi, ο Pol Espargaro έμεινε 11ος, ενώ εκτός δεκάδας έμειναν και οι Petrucci-Crutchlow-Quartararo.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα