• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTO2: Προβληματισμένη η ομάδα της Speed Up, από την αποχώρηση της Aprilia.
Ψυχραιμία, παρά τα προβλήματα που δημιουργεί η απόφαση του Ιταλού κατασκευαστή.
Νέα 02/12/2009 - 09:11

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά για την ομάδα της Speed Up Aprilia στην Moto2. Η συγκεκριμένη ομάδα που αγωνιζόταν στα 250cc, με μοτοσυκλέτα της Gilera και αναβάτη τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2008, Marco Simoncelli είχε συμφωνήσει να αγωνιστεί με μοτοσυκλέτα της Aprilia στην Moto2. Όμως, όπως ήδη γνωρίζουμε, η ξαφνική αποχώρηση της Aprilia από την κατηγορία έχει αφήσει την ομάδα μετέωρη, δημιουργώντας έντονο προβληματισμό.

 

Το αφεντικό της ομάδας, Luca Boscoscuro, δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει λάβει επίσημη δήλωσε από την Aprilia ότι δε θα προμηθεύσει τις ομάδες με μοτοσυκλέτες. Ο Boscoscuro έχει ακόμα την ελπίδα ότι το εργοστάσιο από το Noale factory θα πάρει πίσω την απόφασή του και θα δώσει στις ομάδες τις μοτοσυκλέτες που είχε υποσχεθεί.

 

"Προσωπικά έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη δουλειά των μηχανικών από το Noale, από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή στον κόσμο", δήλωσε ο Boscoscuro. "Είναι αλήθεια ότι η μοτοσυκλέτα της Aprilia στην Moto2 δεν έχει γράψει ούτε εκατοστό μέσα σε πίστα, αλλά η τεράστια αγωνιστική εμπειρία που κατέχει η ομάδα με καθησυχάζει."

 

Αν χρειαστεί, ο Boscoscuro δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας, ώστε να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο. Άλλωστε, αυτός είναι ο δρόμος που έχει επιλέξει και η ομάδα της Aspar, όπως είχαμε περιγράψει και την προηγούμενη εβδομάδα. Πάντως, αν τα σχέδια με την Aprilia ναυαγήσουν, η ομάδα της Speed Up είναι έτοιμη να αναζητήσει πλαίσιο από άλλον κατασκευαστή.

 

Όπως και να έχει, η σιγή που κρατάει το εργοστάσιο της Aprilia, σχετικά με το θέμα, έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Η ομάδα της Speed Up επρόκειτο να κάνει την επίσημη της παρουσίαση αυτό τον καιρό στην Ουγγαρία, μαζί με τους αναβάτες της, Gabor Talmacsi και Andrea Iannone καθώς και με το βασικό, Ούγγρο χορηγό τους. Όμως, λόγω των εξελίξεων που περιγράψαμε παραπάνω, η παρουσίαση αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή. Επίσης, λόγω αυτής της καθυστέρησης, η ομάδα ενδέχεται να χάσει μερικούς από τους καλύτερους μηχανικούς της, καθώς και αρκετούς χορηγούς που δυσφορούν με την κατάσταση. Γι' αυτό το λόγο, ο Boscoscuro ελπίζει η απάντηση της Aprilia να είναι άμεση.

Επόμενο άρθρο »

BARTHOLEMY: Το πρώην αφεντικό της Kawasaki σε ομάδα της Moto2.

« Προηγούμενο άρθρο

MOTO2: Το ντεμπούτο της Tech 3.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα