• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTO2: Το ντεμπούτο της Tech 3.
Η Γαλλική εταιρία ετοιμάζεται για την πρώτη χρονιά της Moto2.
Νέα 02/12/2009 - 08:43

Την ώρα που οι σκληροπυρηνικοί θρηνούν ακόμα για την κατάργηση των δίχρονων 250cc, ο ρυθμός στην εξέλιξη των πρωτότυπων της Moto2 ολοένα και αυξάνεται. Την Τρίτη, η ομάδα της Tech 3 έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της με μοτοσυκλέτα Moto2.

 

Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα έχει πλαίσιο σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την ίδια την ομάδα, με την καθοδήγηση του φημισμένου μηχανικού Guy Coulon. Το πρωτότυπο αναμένεται σύντομα να μπει στην πίστα για δοκιμές στην πίστα του Ledenon στη Νότια Γαλλία. Βεβαίως, ακόμα επικρατεί μια σύγχυση σχετικά με το ποιος θα οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα. Στην αρχή γινόταν λόγος για τον Yuki Takahashi, για τον οποίον όμως ξεκαθαρίστηκε ότι δε θα ερχόταν από την Ιαπωνία για τις δοκιμές. Τότε, η Γαλλική ομάδα, στράφηκε στον Raffaele de Rosa. Παρόλα αυτά, ο επικεφαλής της ομάδας, Herve Poncharal έδωσε στο νεαρό Γάλλο, Florian Marino, την ευκαιρία να είναι ο πρώτος που θα οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα.

 

"Δε θα φέρναμε τον Raffaele de Rosa από την Napoli μόνο και μόνο για μια δοκιμή shakedown", δήλωσε ο Poncharal "Ο Florian θα εξασφαλίσει ότι στην παρούσα φάση όλα λειτουργούν σωστά πάνω στη μοτοσυκλέτα και ότι θα είναι έτοιμη για τις δοκιμές στην Valencia, στις 9 και 10 Δεκεμβρίου. Τότε, θα αναλάβει δουλειά ο De Rosa."

Επόμενο άρθρο »

MOTO2: Προβληματισμένη η ομάδα της Speed Up, από την αποχώρηση της Aprilia.

« Προηγούμενο άρθρο

CAPELLO σε ROSSI: «Έλα να τρέξουμε μαζί στις 24 Ώρες του Le Mans!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα