• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Συγγνώμη Taka, ήταν λάθος μου!
Ίσως κάτι να βρήκαμε στον Αγώνα…
Νέα 01/07/2019 - 14:01

Στην προσπάθειά του να κερδίσει έδαφος, έχοντας ξεκινήσει από αρκετά πίσω, ο Valentino Rossi δεν απέφυγε το λάθος στο χτεσινό Αγώνα.

 

Ο Ιταλός είχε τον Takaaki Nakagami μπροστά του και όταν επιχείρησε να τον περάσει, το μπροστινό του δίπλωσε και έπεσε, ρίχνοντας μαζί του και τον Ιάπωνα.

 

Ευτυχώς κανείς τους δεν τραυματίστηκε και μετά το τέλος του Αγώνα, ο Rossi έλεγε:

 

«Το πρόβλημα ήταν ότι όταν προσπάθησα να τον περάσω, ήμουν λίγο εκτός γραμμής. Έχασα το μπροστινό, έπεσα και πήρα μαζί μου – δυστυχώς – και τον Taka».

 

«Γι’ αυτό και πρέπει να ζητήσω συγγνώμη γιατί ήταν δικό μου το λάθος. Ήταν σφοδρή πτώση κι ευτυχώς είναι καλά κι αυτό είναι το σημαντικό».

 

Αμέσως μετά την πτώση, ο Valentino έσπευσε στο σημείο όπου έπεσε ο Ιάπωνας, για να δει αν ήταν καλά στην υγεία του.

 

Ο Vale συνέχισε λέγοντας:

 

«Είναι κρίμα… έχουμε 3 πτώσεις στη σειρά, αλλά το σημαντικό είναι να βρούμε λύσεις γιατί ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ για μένα. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι ήμουν αργός».

 

«Πρέπει να βρούμε κάτι, διότι συνήθως εδώ είμαστε γρήγοροι».

 

Πάντως, στη συνέχεια δήλωνε ότι κάτι έχουν βρει:

 

«Κάναμε κάποιες αλλαγές στη μοτοσυκλέτα για τον Αγώνα και ήταν καλή. Ήμουν πιο γρήγορος απ’ ότι στα ελεύθερα».

 

«Έτσι, είναι καλό που ακολουθεί αμέσως το Sachsenring, γιατί φαίνεται ότι κάτι βρήκαμε και είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Θα δούμε στη Γερμανία».

 

Σε αντίθεση με τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο Rossi, ο Vinales ήταν δυνατός όλο το Σ/Κ και την Κυριακή κατάφερε να πάρει τη νίκη.

 

«Είμαι χαρούμενος με την Yamaha γιατί ήταν μια σημαντική νίκη. Ειλικρινά ο Maverick άξιζε τη νίκη. Έχουμε δυο Yamaha στο βάθρο και πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε δυνατοί όπως αυτοί».

 

Την τελευταία φορά που ο Valentino Rossi δεν κατάφερε να τερματίσει σε τρεις συνεχόμενους Αγώνες, ήταν το 2011 όταν αγωνιζόταν με την Ducati.

Επόμενο άρθρο »

Μεταξύ σφύρας και άκμονος!

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα