• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι
Το «καλύτερο δυνατό» δεν ήταν αρκετό για τον Dovi
Νέα 01/07/2019 - 12:55

Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που το «καλύτερο δυνατό» της GP19 σε ένα GP, δεν μπορεί ν’ αφήσει ικανοποιημένο τον Andrea Dovizioso.

 

Ο 33χρονος Ιταλός φάνηκε από την Παρασκευή ότι δυσκολευόταν στις γρήγορες και ανοιχτές στροφές της πίστας του Assen, ενώ το Σάββατο πήρε μόλις την 11η θέση στις κατατακτήριες.

 

Όμως έκανε για μια ακόμη φορά πάρα πολύ καλή εκκίνηση και γρήγορα βρέθηκε πίσω από τους τρεις αναβάτες που θα πρωταγωνιστούσαν στον χτεσινό Αγώνα.

 

Ωστόσο ο Dovi δεν κατάφερε σε κανέναν σημείο να φανεί απειλητικός και το μόνο που πέτυχε ήταν να κρατήσει την 4η θέση μέχρι το τέλος.

 

«Χαμογελάμε γιατί πήραμε το καλύτερο δυνατό κι αυτό είναι σημαντικό», σχολίαζει ο Dovi, η διαφορά του οποίου από τον Marc έφτασε τους 44β.

 

«Το βασικό είναι να πάρεις το καλύτερο δυνατό κι εδώ, σε μια πίστα όπως το Assen κι όταν ξεκινάς 11ος, αυτό ήταν το καλύτερο δυνατό».

 

«Όμως δεν μπορούμε να είμαστε 100% χαρούμενοι, μιας κι εδώ η φθορά των ελαστικών είναι μεγάλη ενώ κι ο αέρας μας δυσκόλεψε».

 

«Όταν πρέπει να αλλάξεις κατεύθυνση στις ανοιχτές στροφές δεν είναι εύκολο με τον αέρα, ενώ κι αυτό δεν είναι το δυνατό μας σημείο».

 

«Έτσι, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν οι αδυναμίες της μοτοσυκλέτας μας και δεν μπορούμε να πάμε σπίτι χαμογελώντας».

 

«Δεν είμαστε χαρούμενο γιατί θέλαμε περισσότερα, θέλουμε να παλέψουμε για τον Τίτλο αλλά σήμερα ο Marc ήταν δεύτερος και πολύ γρήγορος κι αυτό δεν είναι καλό για εμάς».

 

«Στην αρχή του αγώνα προσπάθησα να μείνω κοντά τους αλλά ήμουν στο όριο και δεν μπορούσα να συνεχίσω έτσι. Χρησιμοποιούσα πολύ ελαστικό».

 

«Στο τέλος, όταν ο Maverick πίεζε έκανε 1:33,7 κι εγώ το καλύτερο που μπορούσα ήταν 1:34,8… να γιατί δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι».

 

«Όμως το Πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε στο Sachsenring και μετά απ’ αυτό».

 

Παραδέχεται όμως ότι: «…δεν θα είναι εύκολα στη Γερμανία. Δεν θα είναι εύκολα για κανέναν, πλην του Marquez».

 

«Θα δούμε όμως… πέρυσι η διαφορά μας δεν ήταν πολύ μεγάλη και σίγουρα έχουμε κι άλλο περιθώριο. Είμαι συγκεντρωμένος κι αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Συγγνώμη Taka, ήταν λάθος μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Ήμουν ηλίθιος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα