• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2oς ο ROSSI στο Monza Rally Show
Πολύ καλή εμφάνιση του Doctor στον αγώνα της Monza...
Νέα 30/11/2009 - 13:43

Τείνει να γίνει παράδοση... Κάθε φορά που ο Valentino Rossi κατακτά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα MotoGP δεν παίρνει τη νίκη στο Monza Rally Show. Αυτό συνέβη και φέτος με τον Ιταλό σούπερ σταρ να ολοκληρώνει τον αγώνα στην 2η θέση τερματίζοντας 18 δευτερόλεπτα πίσω από τον συμπατριώτη του και 3 φορές νικητή του 24ωρου αγώνα του Le Mans Rinaldo "Dindo" Capello που οδήγησε ένα Citroen C4 WRC.

Ο Doctor που βρέθηκε στο μπάκετ ενός με τον Ford Focus RS WRC έχοντας στο πλευρό του τον Carlo Cassina, έκανε πολύ καλό αγώνα παίρνοντας 4 από τις 9 ειδικές ωστόσο δύο λάθη που έκανε κατά τη διάρκεια της 4ης και της 5ης ειδικής αποδείχθηκαν έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση του Ράλι.

Για την ιστορία, ο Cassina ολοκλήρωσε τον αγώνα σε χρόνο 1:17'47, με τον Rossi να ακολουθεί με 1:18'05. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Fabio Babini με Subaru Impreza WRC S12 και χρόνο 1:18'29. Τέταρτος ήταν ο 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλι, Marcus Gronholm και πέμπτος ο Andrea Navarra. O Marco Simoncelli που έτρεξε με ένα Ford Focus RS WRC τερμάτισε 7ος, ενώ ο Loris Capirossi (Ford Focus RS WRC) ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 16η θέση.

O 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής πήρε μέρος και στο Master Show το οποίο γίνεται σε μια παράλληλη διαδρομή μήκους 1,5km που χαράσσεται στη μεγάλη ευθεία του αυτοκινητοδρομίου της Monza και στην οποία οι συμμετέχοντες κοντράρονται ανά δύο. Εκεί κατάφερε να αποκλείσει σταπροημιτελικά τον καλό του φίλο Marco Simoncelli, ωστόσο στην επόμενη φάση αποκλείστηκε από τον Capello, ο οποίος νίκησε και τον συγκεκριμένο αγώνα.

«Τα τελευταία χρόνια το επίπεδο του αγώνα είναι αρκετά υψηλό και για να μπορέσεις να νικήσεις θα πρέπει εκτός από το να είσαι γρήγορος, να αποφύγεις και τα λάθη. Όπως και να χει οι τελευταίες 20 μέρες ήταν πολύ διασκεδαστικές για μένα, καθώς πήρα μέρος πρώτα στον αγώνα motocross στην Cavellara, μετά στις 6 ώρες της Vallelunga και τώρα στο Monza Rally Show», σχολίασε ο αναβάτης της Fiat Yamaha ο οποίος ετοιμάζεται για το Bettega Memorial που θα γίνει στο πλαίσιο του Bologna Motorshow, ενώ μέσα στο Γενάρη αναμένεται να κάνει δοκιμές με μονοθέσιο της Ferrari.
/>Στιγμιότυπα από τον αγώνα μπορείτε να δείτε κάνοντας click ΕΔΩ

Επόμενο άρθρο »

CAPIROSSI: «H GSV-R χρειάζεται ριζική ανανέωση»

« Προηγούμενο άρθρο

ILMOR: Εξελίσσει νέο, επαναστατικό κινητήρα.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα