• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen MotoGP: «Φωτιά» ο Quartararo!
Δεύτερη συνεχόμενη pole για τον Γάλλο!
Νέα 29/06/2019 - 18:16

Ο Fabio Quartararo πήρε μια δεύτερη συνεχόμενη pole position στη μεγάλη κατηγορία, διαλύοντας στην πορεία το δικό του ρεκόρ πίστας από τις ΕΔ3!

 

Ο Γάλλος συνέχισε και σήμερα να είναι εντυπωσιακά γρήγορος πάνω στην Yamaha του, κάνοντας χρόνο στο 1:32,017!

 

Λίγο έλειψε να γίνει ο πρώτος – στην ιστορία – που θα «γύριζε» το Assen στο 1:31, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε για πολύ λίγο.

 

Εκπληκτική η παρουσία του Quartararo, ο οποίος δεν είναι απλά δυνατός στον ένα γύρο, αλλά έδειξε και καταπληκτικό πρόσωπο και στις ΕΔ4 σε ρυθμό Αγώνα!

 

Ο Γάλλος, μάλιστα, έγινε ο νεαρότερος σε ηλικία αναβάτης στην ιστορία της μεγάλης κατηγορίας, που καταφέρνει να πάρει δυο συνεχόμενες pole positions!

 

Δίπλα του θα ξεκινήσει ο Maverick Vinales, που άλλαξε μοτοσυκλέτα (με άλλο πιρούνι) στις κατατακτήριες αλλά δεν κατάφερε να βρει τα λίγα δέκατα που του έλειψαν για την pole.

 

Οι δυο τους πάντως, ο Quartararo και ο Vinales, είναι αυτοί που κυριαρχούν στην πίστα από την πρώτη ημέρα του 8ου Γύρου στο Assen.

 

Ο Rins, που πέρασε με επιτυχία από τις ΚΑΤ1, κατάφερε να πάρει την τελευταία θέση της πρώτης σειράς, εις βάρος του Marc Marquez.

 

Έτσι, ο Marc δεν θα ξεκινήσει Αγώνα φέτος από την πρώτη σειρά της εκκίνησης για πρώτη φορά! Δίπλα του θα είναι ο Joan Mir και ο Cal Crutchlow.

 

Δεν τα πήγαν πολύ καλά οι Ducati σήμερα, με τον Danilo Petrucci να είναι η καλύτερη GP19 αλλά στην 7η θέση, ενώ οι Nakagami και Morbidelli συμπλήρωσαν την 3η σειρά.

 

Ο Jack Miller δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του στο τέλος κι έμεινε στην 10η θέση, μπροστά όμως από τον Andrea Dovizioso που δυσκολεύτηκε αρκετά.

 

Ο Pol Espargaro ήταν τελευταίος, αλλά είχε ήδη καταφέρει κάτι εξαιρετικό έχοντας περάσει από τις ΚΑΤ1, εις βάρος του Valentino Rossi!

 

Ο τελευταίος έχασε την ευκαιρία να είναι στους 12 καλύτερους όταν του ακυρώθηκε ο καλός χρόνος του στις ΕΔ3, ενώ στις ΚΑΤ1 δεν ήταν καλός και θα ξεκινήσει από την 14η θέση τον Αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto3: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα