• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MARQUEZ: Ξεκινάει την προετοιμασία με την ομάδα της Ajo Motosport.
Ο Ισπανός ξεκινάει τη συνεργασία του με τη Φινλανδική ομάδα.
Νέα 29/11/2009 - 09:11

Ο Marc Márquez, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για το 2010 με την ομάδα της Ajo Motorsport στα 125cc, ξεκίνησε την προετοιμασία του στην Jerez εν όψει της επόμενης χρονιάς. Ο Ισπανός θα αξιοποιήσει τις ημέρες των δοκιμών για να προσαρμοστεί πάνω στην εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της RSA, καθώς μέχρι και φέτος αγωνιζόταν με μοτοσυκλέτα της Derbi.

 

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με τον Marc, που είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και υποσχόμενους αναβάτες της κατηγορίας", δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Aki Ajo. "Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να παρέχουμε στον Marc ένα καλό πακέτο, ώστε να διεκδικήσει το φετινό Τίτλο. Αυτές οι τριήμερες δοκιμές είναι οι πρώτες που θα πραγματοποιήσουμε μαζί και θέλουμε να κάνουμε σωστή προετοιμασία εν όψει του Πρωταθλήματος του 2010."

 

Ο Márquez από την πλευρά του δήλωσε: "Είμαι ενθουσιασμένος από το νέο project που ξεκινάω μαζί με την ομάδα της Ajo Motorsport και πραγματικά ανυπομονώ να βρεθώ πάνω στην καινούρια μου μοτοσυκλέτα. Θέλω πολύ να δουλέψω με τους μηχανικούς της ομάδας ώστε να φέρουμε τη μοτοσυκλέτα στα μέτρα μου, όσο το δυνατόν γρηγορότερα."

 

Ο Márquez ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν, όγδοος στα 125cc, παίρνοντας ένα βάθρο στον αγώνα της Jerez.

Επόμενο άρθρο »

FOLGER: Με υψηλό ηθικό εν όψει 2010.

« Προηγούμενο άρθρο

Νικητές σε διπλό ταμπλό (WSBK/MotoGP)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα