• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην Ιαπωνία ο Lorenzo
«Σκληρή δουλειά» περιμένει τον Ισπανό
Νέα 03/06/2019 - 10:06

Η δύσκολη σεζόν του Jorge Lorenzo συνεχίστηκε και στην πίστα του Mugello, εκεί όπου ο Ισπανός είχε καταφέρει πριν από ένα χρόνο να πάρει τη νίκη με την Ducati.

 

Αυτή τη φορά όμως δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 13η θέση, ενώ μετά το τέλος του Αγώνα αποκάλυψε ότι θα πάει στο εργοστάσιο της Honda στην Ιαπωνία.

 

Εκεί θα προσπαθήσει να βρει έναν τρόπο να κάθεται πιο άνετα στη μοτοσυκλέτα, καθώς εκεί είναι που πιστεύει ότι υπάρχει ακόμα μεγάλο περιθώριο βελτίωσης.

 

«Πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε πάρα πολύ σε αυτόν τον τομέα», δήλωσε.

 

«Η λύση για εμάς είναι να πάμε στην Ιαπωνία και να περάσουμε μερικές μέρες εκεί».

 

«Ήξερα και πριν τον Αγώνα ότι θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα εδώ, γιατί δεν είχα αίσθηση. Και δεν ήταν μόνο αυτό, ήταν και η ζέστη και η θέση από την οποία ξεκίνησα (17ος)».

 

«Λίγο-πολύ έκανα τον Αγώνα που περίμενα ότι θα κάνω κι έφτασα στη θέση που περίμενα ότι θα πάρω. Ούτε καλύτερα, ούτε χειρότερα. Δεν μπορούμε όμως να είμαστε χαρούμενοι».

 

«Η θέση μας και η απόσταση από την κορυφή ήταν χειρότερη σε σύγκριση με το Le Mans, αλλά το περιμέναμε αυτό πριν τον Αγώνα».

 

«Ελπίζω ότι βήμα-βήμα θα καταφέρουμε να πλησιάσουμε και να βελτιώσουμε τα αποτελέσματά μας. Αυτός είναι ο στόχος και γι’ αυτό αντί να πάω σπίτι, θα πάω στο εργοστάσιο για να δουλέψω σκληρά».

 

Μετά από 6 Αγώνες στο Πρωτάθλημα, ο Lorenzo είναι μόλις 14ος στη βαθμολογία και σχεδόν 100 βαθμούς πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Μετά τις χθεσινές κατατακτήριες, δήλωνε ότι πιστεύει πως η Honda θα πρέπει να δουλέψει για να εξελίξει μία μοτοσυκλέτα πιο φιλική προς τους υπόλοιπους οδηγούς.

 

«Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε έναν πολύ δυνατό κινητήρα αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό δημιουργεί προβλήματα σε άλλους τομείς».

 

«Κάνει την οδήγηση της μοτοσυκλέτας δύσκολη κατά τη γνώμη μου».

 

«Ο Marc είναι πολύ γρήγορος και έχει κερδίσει πολλούς Αγώνες με αυτή τη μοτοσυκλέτα και έτσι το πιο λογικό πράγμα είναι να συνεχίσουν να ακολουθούν το δρόμο του Marc».

 

«Όμως πιστεύω ότι αν κάποιο εργοστάσιο μπορεί να κάνει ένα δεύτερο πλάνο, αυτό είναι η Honda».

 

«Ας δούμε λοιπόν, αν μπορούμε να δουλέψουμε μαζί όχι μόνο στην εργονομία, αλλά και σε άλλους τομείς της μοτοσυκλέτας, για να την κάνουμε πιο ολοκληρωμένη απ’ ό,τι είναι τώρα».

 

«Γιατί τώρα είναι η ολοκληρωμένη για τον Marc, αλλά όχι για τους άλλους οδηγούς. Για τους άλλους είναι πιο δύσκολη».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Ο Petrucci ήταν επιθετικός

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Από τους χειρότερους Αγώνες μου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα