• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Από τους χειρότερους Αγώνες μου
Εδώ και πάρα πολύ καιρό…
Νέα 02/06/2019 - 22:58

Ο Valentino Rossi δεν φοβήθηκε να παραδεχτεί ότι ο σημερινός Αγώνας στο Mugello, ήταν ένας από τους χειρότερους της καριέρας του.

 

Ο Ιταλός, μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς του, δεν έκανε καλή εκκίνηση κι ενώ βρισκόταν στην 21η θέση, ήρθε και το λάθος που τον οδήγησε στην πτώση.

 

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ήταν μεγάλες, με τον Valentino να μην καταφέρνει να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα.

 

Στον πέμπτο γύρο του Αγώνα είχε μία επαφή με τον Joan Mir και οι δυο τους βγήκαν εκτός πίστας, ενώ τρεις γύρους αργότερα ήρθε η πτώση.

 

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο… ένα από τα χειρότερα που είχα εδώ και πολύ καιρό, γιατί ποτέ δεν ήμασταν γρήγοροι», σχολίαζε ο Rossi.

 

«Φτάσαμε εδώ ξέροντας ότι τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα, αλλά περίμενα ότι θα ήμουν πιο δυνατός. Δυστυχώς όμως δεν ήταν έτσι».

 

«Στον Αγώνα, όταν ξεκινάς από πίσω είναι πάντα δύσκολα. Επιπλέον ο ρυθμός μου δεν ήταν φανταστικός».

 

«Έχασα τα πάντα όταν ήρθε η επαφή με τον Mir… προσπάθησα να τον προσπεράσω αλλά υπήρξε επαφή και βγήκαν εκτός πίστας».

 

«Μετά ήρθε η πτώση στην Arrabbiata 2, αλλά όπως και να ‘χει ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα».

 

«Σε γενικές γραμμές ήταν ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο. Ήμασταν πολύ αργοί και ειδικά στον Αγώνα, εκεί που έπρεπε να δώσουμε μάχες με τις άλλες μοτοσυκλέτες».

 

«Δεν είμαστε γρήγοροι στην ευθεία, αλλά ούτε και στην επιτάχυνση κι έτσι σε έναν Αγώνα σαν αυτόν, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».

 

«Και οι άλλες Yamaha όμως, που ήταν στις πρώτες δύο σειρές, έφτασαν στην πρώτη στροφή και είχαν ήδη χάσει έξι ή επτά θέσεις», πρόσθεσε ο Ιταλός.

 

«Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά και είναι πρόβλημα… επίσης στην επιτάχυνση από τη μία στροφή στην άλλη Είναι ένα σημείο που υποφέρουμε».

 

«Δεν είναι μόνο η τελική ταχύτητα… είναι και η επιτάχυνση και τώρα η διαφορά μας με τους άλλους είναι πολύ μεγάλη».

 

«Στο Le Mans κάναμε το μαγικό με τα σλικ στις ΚΑΤ1 και μετά στις ΚΑΤ2 με τά βρόχινα, που συνήθως είμαι γρήγορος, κατάφερα να πάρω την 5η θέση».

 

«Στον Αγώνα δεν έκανα λάθη και ήμουν πάντα με το slipstream, παρόλα αυτά τερμάτισα μόνο στην 5η θέση».

Επόμενο άρθρο »

Στην Ιαπωνία ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Συγγνώμη ζητούσε ο Petrux

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα