• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MARTINEZ: Θα συναντηθεί με τους υπεύθυνους της Aprilia στην Ιταλία.
Ο Ισπανός αναζητεί λύση στο πρόβλημα της αποχώρησης της Aprilia από την Moto2.
Νέα 27/11/2009 - 08:32

Όπως αναφέραμε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Aprilia ανακοίνωση την αποχώρησή της από την Moto2 για το 2010. Τα νέα αυτά ήταν μεγάλη έκπληξη για το αφεντικό της ομάδας Aspar, Jorge Martinez, που περίμενε ότι το Ιταλικό εργοστάσιο θα τον προμηθεύσει με μοτοσυκλέτες, για την επόμενη σεζόν.

 

Τώρα, ο Ισπανός manager αναμένεται να ταξιδέψει στο αρχηγείο της Aprilia στο Noale, την επόμενη Τρίτη, ώστε να βρεθεί λύσει στο πρόβλημα που προέκυψε. Η ομάδα Aspar για την Moto2 έχει δύο Παγκόσμιους Πρωταθλητές 125cc στο δυναμικό της: Το φετινό Πρωταθλητή, Julián Simón και τον Πρωταθλητή του 2008, Mike di Meglio. Επίσης, η ομάδα είχε εξασφαλίσει αρκετούς χορηγούς και γενικά είναι από τις πλέον σοβαρές και οργανωμένες.

 

Στόχος του Martinez είναι να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα και ομάδα να μπορέσει να αγωνιστεί στην Moto2 την επόμενη σεζόν. "Τα νέα ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα", εξήγησε ο Martinez. "Ήμασταν με την εντύπωση ότι η μοτοσυκλέτα εξελισσόταν και την περιμέναμε για τις πρώτες δοκιμές. Η Aprilia είναι από τις πλέον έμπειρες και νικηφόρες ομάδες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και είχαμε επενδύσει πολλά πάνω της."

 

"Την επόμενη Τρίτη, θα ταξιδέψουμε στην Ιταλία για να συναντηθούμε με τους επικεφαλής της Aprilia και να αποφασίσουμε τι λύση μπορεί να δοθεί. Αν δεν τα καταφέρουμε, πρέπει άμεσα να εξετάσουμε νέες επιλογές. Όπως και να έχει, θέλουμε να δουλέψουμε με ένα αξιόπιστο πακέτο, διότι ο Julián και ο Mike πρέπει να έχουν τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό για να διεκδικήσουν τον Τίτλο. Δεν μπορούμε να απογοητεύσουμε ούτε τους αναβάτες, αλλά ούτε και τους χορηγούς μας", ολοκλήρωσε ο Martinez.

Επόμενο άρθρο »

SUZUKI: 25 χρόνια GSX-R.

« Προηγούμενο άρθρο

Διάσημος ηθοποιός έλεγε ψέματα πως ο BARRY SHEENE ήταν θείος του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα