• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Marquez πήρε εκπληκτική pole position
Στο Mugello των ρεκόρ!
Νέα 01/06/2019 - 16:53

Μετά το ρεκόρ τελικής ταχύτητας των 356.7χλμ/ώρα που πέτυχε ο Andrea Dovizioso στις ΕΔ3 και το ρεκόρ ταχύτερου γύρου του Danilo Petrucci με 1'46.056 επίσης στις ΕΔ3, ήρθαν οι Κατατακτήριες Δοκιμές για να κατεβάσουν ακόμη περισσότερο τους χρόνους. Ο Petrucci με 1'45.881 βελτίωσε το χρόνο του, αλλά πήρε μόλις την 3η θέση με την Ducati του. Ο νεοφερμένος στην κατηγορία Fabio Quartararo έγραψε 1'45.733 με την Yamaha του και όλοι πίστεψαν ότι θα έπαιρνε την 2η πρωτιά σε 6 αγώνες στη διαδικασία των Κατατακτηρίων.

Όμως ο Marc Marquez είχε άλλη γνώμη και με μια έξυπνη στρατηγική, ακολούθησε τον Andrea Dovizioso και με τη βοήθεια του slipstream στην ευθεία της πίστας, σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1'45.519 και η Honda βρέθηκε και πάλι στην κορυφή, με τον Ισπανό να παίρνει την 56η pole position της καριέρας του! 

Μια φοβερή μάχη για όλες της 12 πρώτες θέσεις, με τον Dovi να μένει τελικά 9ος και να ξεκινά από την 3η σειρά στην πίστα στην οποία θέλει να σταματήσει το σερί νικών του Marquez.

O Franky Morbidelli με την εργοστασιακή του Petronas Yamaha πήρε την 4η θέση και θα έχει δίπλα του στη 2η σειρά τους Jack Miller με την Pramac Ducati και Cal Crutchlow με την LCR Honda.

Ο εργοστασιακός της Yamaha Maveric Vinales βλέπει τους δορυφορικούς μπροστά του και ξεκινά 7ος, με τον δορυφορικό της Pramac Ducati Peco Bagnaia στην 8η θέση.

Μεγάλη αποτυχία και πάλι για τον Valentino Rossi με τον “γιατρό” και την Yamaha του να ξεκινούν από την 18η θέση, μετά από ένα ακόμη λάθος υπολογισμό στο χρόνο που έπρεπε να ξεκινήσει τον τελευταίο του χρονομετρημένο γύρο. Αντίστοιχα ο Jorge Lorenzo με την Repsol Honda να ξεκινήσει από την 17η θέση στον Αγώνα που κέρδισε πέρυσι με την Ducati. Αποτυχία θεωρείται και η 19η θέση του Joan Zarco, τη στιγμή που η KTM του ομόσταυλού του Pol Espargaro ξεκινά από την 11η θέση, αλλά με την τεράστια διαφορά του 0.9 του δευτερολέπτου, για το επίπεδο αυτών των οδηγών. 

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στα συνοδευτικά αρχεία:

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Τα στατιστικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα