• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto2: ΕΔ3
O Fernandez ταχύτερος λίγο πριν τις ΚΑΤ
Νέα 01/06/2019 - 13:27

Ο Augusto Fernandez κατάφερε να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο με το τέλος των ΕΔ3 της μεσαίας κατηγορίας στην πίστα του Mugello.

 

Ο Ισπανός της ομάδας του Sito Pons ήταν 9 χιλιοστά πιο γρήγορος από τον Tom Luthi,  ο οποίος προσπάθησε πολλές φορές να του πάρει την πρώτη θέση.

 

Ωστόσο δεν είχε λύσεις στο τελευταίο κομμάτι της πίστας όπου και έχανε αρκετά.

 

Εκεί ήταν που έχαναν οι περισσότεροι, όπως ο Alex Marquez που τελικά συμβιβάστηκε με την τρίτη θέση.

 

Ο καλύτερος από τους νεοφερμένους ήταν ο Enea Bastianini, μπροστά από τον Remy Gardner που συμπλήρωσε την πεντάδα των πρώτων, όλοι με μοτοσυκλέτες της Kalex.

 

Από τους 14 οδηγούς μπροστά, μόνο δύο δεν είχαν πλαίσιο του συγκεκριμένου κατασκευαστή: ο Jorge Navarro (6ος με την Speed Up του) και ο ομόσταυλός του, ο Fabio Di Giannantonio (10ος).

 

Ο Diggia ήταν ένας από τους οδηγούς που είχαν πτώση στα τελευταία λεπτά, όπως και ο Sam Lowes, αλλά κατάφεραν να μείνουν στις 14 πρώτες θέσεις.

 

Από την άλλη, συνεχίζει να απογοητεύει στο Mugello ο Lorenzo Baldassarri, που και σήμερα δεν ήταν καλός και περιορίστηκε στην 18η θέση.

 

Άσχημα τα πράγματα και για τις KTM, που δεν κατάφεραν να βάλουν καμμία μοτοσυκλέτα τους απευθείας στις ΚΑΤ2.

 

Ο Binder ήταν μόλις 20ος και πίσω από τον Jorge Martin (16ος) παρά το ότι ο τελευταίος ήταν από τους ελάχιστους που δεν κατάφεραν να βελτιώσουν το χθεσινό τους χρόνο.

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto3: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα