• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Ασυμβίβαστος» ο Dovi!
Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε
Νέα 29/05/2019 - 13:10

Στην πίστα του Mugello βρίσκεται ήδη ο Andrea Dovizioso, έτοιμος για τον επόμενο Αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

 

Προερχόμενος από τη δεύτερη θέση του στο Le Mans της Γαλλίας, ο Ιταλός παρουσιάζεται αποφασισμένος να πάρει το καλύτερο δυνατό στον εντός έδρας Αγώνα του.

 

Σημαντική θα είναι και η βοήθεια του κόσμου καθώς, καιρού επιτρέποντος, αναμένεται να είναι και πάλι πολλοί οι Ducatisti στην πίστα.

 

Ο Dovi θα φτάσει τα 300 GP στο Mugello, ενώ είναι δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα, μόλις οκτώ βαθμούς πίσω από τον Marc Marquez.

 

Η παράδοση είναι με το μέρος του Ιταλού, που έχει καταφέρει να κερδίσει το Ιταλικό GP το 2017 ενώ ήταν δεύτερος πέρυσι, πίσω από τον τότε ομόσταυλό του, τον Jorge Lorenzo.

 

Επιπλέον έχει καταφέρει να ανέβει άλλες δύο φορές στο βάθρο του Mugello.

 

«Σίγουρα είναι θετικό το να φτάνεις στο Mugello μετά από ένα καλό αποτέλεσμα στο Le Mans, όπου είχαμε 3 Ducati στις πρώτες 4 θέσεις. Όμως θέλουμε κάτι παραπάνω».

 

«Αυτός είναι ο εντός έδρας Αγώνας μας και πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και γρήγοροι. Έτσι, ο στόχος μας είναι να ανέβουμε για μία ακόμη φορά στο βάθρο».

 

«Ωστόσο,  όπως έχουμε δει σε αυτούς τους πρώτους Αγώνες φέτος, οι αντίπαλοί μας είναι ιδιαιτέρως γρήγοροι κι επομένως είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις».

 

«Όσο για εμάς, δεν θα συμβιβαστούμε με ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αναλύοντας τα δεδομένα και συνεχίζοντας τη δουλειά, για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

 

«Ελπίζω ότι ο καιρός θα είναι καλός, γιατί πραγματικά έχουμε μεγάλες προσδοκίες από αυτό τον Γύρο».

Επόμενο άρθρο »

Ετοιμάζει εκπλήξεις η Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Πιο κοντά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα