• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλει «καθαρό» Σ/Κ
Ο Quartararo στην Ιταλία!
Νέα 28/05/2019 - 12:34

Πέντε Αγώνες έχει δώσει στη μεγάλη κατηγορία και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ταχύτητα του Fabio Quartararo.

 

Ο αναβάτης της Petronas Yamaha SRT, έχει καταφέρει ήδη να πάρει μία pole position στην Jerez, να είναι πρώτος στο επίσημο τεστ της Ισπανίας και να γράψει τον ταχύτερο γύρο σε Qatar και Le Mans.

 

Ωστόσο δεν έχει καταφέρει να μετουσιώσει την ταχύτητα του σε κάποιο ξεχωριστό αποτέλεσμα, καθώς η έβδομη θέση στο Τέξας παραμένει η καλύτερη του μέχρι στιγμής.

 

Μετά τα λάθη σε Qatar, τα προβλήματα στην Jerez και την άσχημη εκκίνηση στο Le Mans, ο Quartararo θέλει να έχει ένα καθαρό Σαββατοκύριακο στο Mugello.

 

«Το Mugello είναι μία από τις πιο δύσκολες πίστες στο Ημερολόγιο, αλλά θέλω να πάρω ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα», λέει ο Γάλλος.

 

«Στη Γαλλία πάλεψα δυνατά από πίσω και κατάφερα να κάνω τον ταχύτερο γύρο στον Αγώνα, κάτι που δείχνει την ταχύτητα που έχουμε».

 

«Στο Mugello θέλω να βελτιώσω κι άλλο τη θέση μου και να κάνω καλύτερη εκκίνηση. Αν τα καταφέρω και έχουμε τον ίδιο ρυθμό όπως στο Le Mans, θα είναι ένας καλός Αγώνας».

 

«Αν καταφέρουμε και έχουμε ένα καθαρό Σαββατοκύριακο, από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή, τότε θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

 

 «Άλλωστε η δυναμική μας έχει φανεί στους πρόσφατους Αγώνες».

 

Ο Fabio Quartararo είναι 12ος στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος και έχει ένα προβάδισμα 16β από τον Pecco Bagnaia, στη μάχη για την ανάδειξη του καλύτερου rookie για το 2019.

Επόμενο άρθρο »

Θέλει να το «διασκεδάσει» ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Tech3: Το αποτέλεσμα του Pol;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα