• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tech3: Το αποτέλεσμα του Pol;
Μεγάλη ώθηση για όλη την ομάδα!
Νέα 28/05/2019 - 10:29

Η ομάδα της Tech 3 οδεύει για το Grand Prix του Mugello μετά από μία πολύ καλή παρουσία στη Γαλλία.

 

Ήταν στο Le Mans, εκεί που η ομάδα πήρε βαθμούς για πρώτη φορά και με τους δύο αναβάτες της: με τον Syahrin να είναι 14ος και τον Oliveira 15ος.

 

Επιπλέον, το εξαιρετικό αποτέλεσμα του Pol Espargaro με την εργοστασιακή KTM, αποτέλεσε μία επιπλέον μεγάλη ώθηση, λίγο πριν τον Αγώνα στο Mugello.

 

Ο Pol, χρησιμοποιώντας νέο κινητήρα και ένα πλαίσιο από ανθρακόνημα, κατάφερε να πάρει την 6η θέση στο Le Mans, μόλις 6’’ μακριά από τον νικητή, τον Marc Marquez.

 

«Το Mugello είναι ένα ιδιαίτερο μέρος, μια πίστα πανέμορφη ενώ και το τοπίο της Τοσκάνης είναι εκπληκτικό», σχολιάζει ο Team Manager της ομάδας, Herve Poncharal.

 

«Καθώς πάμε εκεί, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τι κατάφερε ο Pol και η RC16 στο Γαλλικό Grand Prix. Ήταν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα και μας δίνει μεγάλο κίνητρο».

 

«Άλλωστε έδειξε με ξεκάθαρο τρόπο τι μπορεί να καταφέρει η KTM με σκληρή δουλειά».

 

«Προφανώς ο Pol είχε κάτι καινούργιο στο πλαίσιο αλλά και στον κινητήρα και αυτές οι εξελίξεις τον βοήθησαν να κάνει το βήμα παραπάνω».

 

«Ο Αγώνας που έκανε ήταν εντυπωσιακός και το γεγονός ότι τερμάτισε τόσο κοντά στον νικητή, αποτελεί μεγάλη ώθηση για όλους τους ανθρώπους της KTM».

 

Εν τω μεταξύ, ο Oliveira έχει ήδη υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του και θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το 2020.

 

Αντίθετα, η θέση του Syahrin - όπως άλλωστε και αυτές στην Ducati τον Jack Miller και Danilo Petrucci - είναι ακόμα ανοιχτές.

 

«Είναι μία σημαντική στιγμή για το Πρωτάθλημα και είναι ο καιρός να πάρεις βαθμούς», συνεχίζει να λέει ο Herve Poncharal.

 

«Ξέρουμε επίσης ότι οι θέσεις που είναι διαθέσιμες, έχουν μεγάλη ζήτηση και οι οδηγοί που έχουν αυτές τις θέσεις βρίσκονται υπό μεγάλη πίεση».

 

«Θέλουμε, όπως είναι φυσικό, να είμαστε πιο κοντά στην κορυφή… πιο κοντά στον Pol Espargaro και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

 

«Νομίζω ότι το γεγονός ότι η ΚΤΜ έχει τέσσερεις μοτοσυκλέτες, με τέσσερεις διαφορετικούς αναβάτες με διαφορετικό στυλ, έχει βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη».

Επόμενο άρθρο »

Θέλει «καθαρό» Σ/Κ

« Προηγούμενο άρθρο

Πολλή δουλειά για την MV

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα