• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto2: ΚΑΤ
Τα 12χιλ της επιτυχίας για τον Navarro!
Νέα 18/05/2019 - 18:19

Ο Jorge Navarro κινδύνευσε να μείνει εκτός 18άδας, όμως τελικά πήρε την πρόκριση από τις ΚΑΤ1 και στη συνέχεια πήρε την 2η συνεχόμενη pole position της καριέρας του!

 

Οι αναβάτες που πέρασαν από το πρώτο σκέλος των κατατακτήριων, είχαν ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, καθώς  απέκτησαν καλύτερη αίσθηση της πίστας.

 

Ένας από τους τέσσερεις που πήραν το εισιτήριο για τις ΚΑΤ2 ήταν ο Jorge Navarro που ήταν στην τελευταία θέση.

 

Ο Ισπανός, στα τελευταία λεπτά των ΚΑΤ1 ήταν ανήμπορος να αντιδράσει, καθώς έβλεπε τον Luca Marini να απειλεί τη θέση του.

 

Όμως ο ετεροθαλής αδελφός του Valentino Rossi δεν κατάφερε να μπει στην τετράδα για μόλις 12 χιλιοστά του δευτερολέπτου και ο Jorge Navarro πήρε το εισιτήριο για το επόμενο σκέλος.

 

Εκεί, μαζί με τον Tom Luthi ήταν οι δύο που ξεχώρισαν, αλλά και οι δύο από τους αρκετούς οδηγούς που είχαν πτώση

 

Παρά τις πτώσεις τους όμως, ο Navarro και ο Luthi κρατήθηκαν στις δύο πρώτες θέσεις, με τον Ισπανό για πρώτη φορά στην καριέρα του να παίρνει μία 2η συνεχόμενη pole position.

 

Ο Luthi ήταν σίγουρα χαρούμενος καθώς είδε τον μεγάλο του αντίπαλο στη μάχη για τον Τίτλο φέτος, τον Lorenzo Baldassarri, να είναι αρκετά πιο πίσω στην 7η θέση.

 

Πάντως ο Baldassarri κατάφερε να  βελτιώσει την εικόνα του στα τελευταία λεπτά και από 16ος να ανέβει στην τρίτη σειρά της εκκίνησης.

 

Μπροστά ο Alex Marquez ήταν αυτός που πήρε την 3η θέση, ενώ 4ος ήταν ο Mattia Pasini που και αυτός είχε πτώση στο τέλος χωρίς όμως να χάσει τη θέση του.

 

Ο Xavi Vierge έκανε τον 5ο καλύτερο χρόνο, κρατώντας πίσω του τον Andrea Locatelli, ενώ στην 3η σειρά μαζί με τον Baldassarri, ήταν οι Binder και Tulovic.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ο Αγώνας ξεκινά το Σάββατο!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα