• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οικονομία ελαστικών από Rins
Κράτησε τα μαλακά για αύριο
Νέα 04/05/2019 - 00:08

Το πρόβλημα της Suzuki είναι ότι στον ένα γύρο δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, ώστε να επιτρέψει στον αναβάτη της να ξεκινήσει από πιο μπροστά στο σχηματισμό εκκίνησης.

 

Ωστόσο ο Alex Rins, θεωρεί ότι έχει βρει τη λύση για την Jerez, καθώς ο Ισπανός δεν χρησιμοποίησε κανένα μαλακό πίσω ελαστικό σήμερα.

 

Έτσι, παρουσιάζεται βέβαιος ότι αύριο, θα καταφέρει – φορώντας τα μαλακά ελαστικά – να βρει τα δέκατα που χρειάζεται για να περάσει απευθείας στις ΚΑΤ2.

 

Άλλωστε, όπως λέει και ο ίδιος: «Στα συνδυασμένα αποτελέσματα είμαστε στη 12η θέση, άρα δεν απέχουμε πολύ από τις ΚΑΤ2».

 

«Σήμερα δεν φορέσαμε τα μαλακά ελαστικά και θα τα έχουμε αύριο και θα εστιάσουμε σε αυτά για να βγάλουμε τον ένα καλό γύρο».

 

«Εδώ έχουμε παραπάνω ελαστικά: μπροστά και πίσω έχουμε δυο σκληρά και τα δοκίμασα όλα. Εκεί ρίξαμε το βάρος».

 

«Το απόγευμα, με τον αέρα και τη ζέστη – αλλά όχι πολλή ζέστη – δεν ήμουν γρήγορος με το σκληρό πίσω κι αν δεν έχουμε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, δεν θα το βάλουμε».

 

Στη συνέχεια δεν θέλησε να παραδεχτεί ότι οι προσδοκίες προς το πρόσωπό του έχουν αλλάξει, μετά την πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία, πριν από 3 εβδομάδες στο Τέξας.

 

«Για μένα και την ομάδα οι προσδοκίες είναι ίδιες. Όλα είναι τα ίδια. Οι άνθρωποι απέξω μπορεί να λένε ότι αφού κέρδισα στο Τέξας, πάω για νίκη και στην Jerez, αλλά είναι δύσκολο».

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Jerez: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Από «θετική» σε «καταστροφή»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα