• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Από «θετική» σε «καταστροφή»
Η 1η ημέρα του Vinales στην Jerez
Νέα 03/05/2019 - 23:20

Η θετική αίσθηση του Maverick Vinales στις ΕΔ1 έδωσε τη θέση της στην «καταστροφή» των ΕΔ2 και κάπως έτσι θα συνόψιζε κανείς την 1η ημέρα του Ισπανού στην Jerez.

 

Οι αλλαγές στα επίπεδα πρόσφυσης και οι υψηλές θερμοκρασίες της ασφάλτου, ήταν οι παράγοντες που δεν επέστρεψαν στον Vinales να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός.

 

«Οι συνθήκες άλλαξαν πολύ από τις ΕΔ1 στις ΕΔ2 και τα πράγματα από θετικά εξελίχθηκαν καταστροφικά. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά…»

 

«Η πρόσφυση εδώ είναι πολύ καλή, αλλά το απόγευμα δεν μπορούσα να είμαι γρήγορος – δεν ξέρω το γιατί – αν και μετά κάναμε μερικές αλλαγές και δεν ήταν τόσο άσχημα».

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να καταλάβουμε τον τρόπο του να είμαστε εξίσου δυνατοί στις κρύες και στις ζεστές συνθήκες».

 

Για τον Maverick το πρόβλημα είναι καθαρά στα ηλεκτρονικά:

 

«Υποφέρουμε στα ηλεκτρονικά… πολύ… κι όταν χάνουμε πρόσφυση δεν υστερούμε 2-3 δέκατα αλλά ένα δευτερόλεπτο».

 

«Το πρωί το set-up ήταν καλό και το απόγευμα δεν δούλευε. Επομένως είναι δύσκολο να βρεις έναν συμβιβασμό με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Το πρόβλημα είναι το ίδιο και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τον τρόπο να είμαστε γρήγοροι τόσο στις υψηλές, όσο και στις χαμηλές θερμοκρασίες».

 

Και πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του, επανέλαβε:

 

«Το απόγευμα οι συνθήκες άλλαξαν τόσο πολύ, που ήταν δύσκολο, πολύ δύσκολο να είσαι σταθερά γρήγορος σε όλους τους γύρους».

 

«Έκανα πολλούς γύρους στην πίστα, αλλά έκανα και πολλά λάθη στο γύρο κι αυτό δεν είναι τόσο καλό».

Επόμενο άρθρο »

Οικονομία ελαστικών από Rins

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Έχουμε πρόβλημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα